Επιτυχημένος ο αγώνας ιστιοπλοΐας “Πολυτεχνείο Κρήτης”

Την περασμένη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο προγραμματισμένος ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων υπό την επωνυμία “Πολυτεχνείο Κρήτης”.

Η επωνυμία επελέγη από τον ΝΟΧ για να τιμήσει το ίδρυμα για το μορφωτικό έργο που επιτελεί στον τόπο μας, καθώς και για τη συνεργασία με τον ΝΟΧ στο τομέα της ιστιοπλοΐας προς όφελος των σπουδαστών.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Ναυτικό Ομιλο στις 10 το πρωί και η διαδρομή ήταν ΝΟΧ – περίπλους ν. Θοδωρού – ΝΟΧ συνολικής αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος γενικά ήταν κατά τόπους μεταβλητός Β-ΒΔ εντάσεως 2-3 μποφόρ, δίδοντας έτσι στους ιστιοπλόους την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους στη τακτική του αγώνα.

1ο σκάφος αναδείχτηκε το ΣΤΕΛΛΑ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Βασίλη Μητρόπουλο και πλήρωμα τους Roisin O Keefee, Στέφανο Αντάλη και Στέλιο Ακαμιωτάκη.

2ο το σκάφος ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Γιώργο Αναστασόπουλο, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νίκο Περβανά, Γιάννη Ζερβό και Γιάννη Γυπάκη.

3ο το σκάφος ΜΥΡΙΑ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και πλήρωμα τους Γιώργο Πετράκη, Γιώργο Παπαδάκη και Σιντορκίνο Ολεμά.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 1 και 2 Οκτωβρίου: Χανιά – Μαράθι – Χανιά με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΤΡΙ15/11/2022

ΝΙΚΗ ΓΙΑ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ” ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ “ΚΑΝΑΡΗΣ”

Με επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (13/11) ο προγραμματισμένος από την Ε.Ι.Ο. αγώνας ανοικτής θάλασσας με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΤΕΤ07/09/2022

H 50Η ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΤΟΥ ΝΟΧ: ΑΠΟ 24/9 ΕΩΣ 26/10

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή Μάκη Βασιλάκη ανακοινώνουν την έναρξη της 50ής εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ