Επιτυχημένη ξανά η γιορτή της Συγχρονισμένης!

Με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά -και με τις εξέδρες στο κολυμβητήριο Χανίων να είναι κατάμεστες- πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή για το τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Τα δεκάδες κορίτσια που συμμετείχαν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, πανελλήνιες και διεθνείς, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εντυπωσιακές χορογραφίες, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.

Οπως είναι γνωστό, η παρουσία του τμήματος αυτή τη χρονιά εξελίχθηκε σε πάρα πολύ δυναμική, καθώς αθλήτριες του Ομίλου συμμετείχαν στην Εθνική ομάδα, παίρνοντας μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων και στο Μεσογειακό Comen που θα γίνει σε λίγες μέρες στη Πορτογαλία. Επίσης, στις εγχώριες διοργανώσεις, όπως στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγορίας κορασίδων Α & Β, στην OPEN κατηγορία και στη διεθνή διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στη Σύρο.

Σύμφωνα με την προπονήτρια του Τμήματος, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Είναι μια πολύ σημαντική γιορτή για το τμήμα μας η οποία γίνεται τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων και τον Ναυτικό Ομιλο που μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το έργο μας. Η χρονιά φέτος ήταν πολύ επιτυχημένη, καθώς καταφέραμε και συμμετείχαμε σε όλα τα πρωταθλήματα, είχαμε αθλήτριες στην Εθνική ομάδα και πήραμε μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Το τμήμα αποτελείται από παραπάνω από 100 κορίτσια και αυτή τη στιγμή θεωρούμαστε το δεύτερο καλύτερο σωματείο στην Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε και του χρόνου την ευκαιρία να κάνουμε κάτι σημαντικό και να συγκαταλεχθούμε ξανά ανάμεσα στα καλύτερα σωματεία της χώρας. Φέτος ειδικότερα μας βοήθησε πάρα πολύ το ότι μπόρεσε και ήταν περισσότερο χρόνο ανοικτή η 50άρα πισίνα, καθώς δουλέψαμε πολύ καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό για το Ναυτικό Ομιλο να είναι ει δυνατόν όλο το χρόνο ανοικτή η 50άρα πισίνα και αυτό δεν αφορά μόνο το δικό μας τμήμα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε το έργο μας», καταλήγει η κα Γκεοργκίεβα.

Σημειώνεται ότι την γιορτή στο κολυμβητήριο διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Γονέων του τμήματος, που στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες των κοριτσιών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/12/2018

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην ημερίδα Αστεριών που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/12/2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ