Επιτυχημένη συμμετοχή στη διασυλλογική ημερίδα του Γλαύκου

Με επιτυχία τελέστηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Γλαύκος Περιστερίου.

Οι αγώνες έγιναν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη για τις πολλές και μεγάλες υποχρεώσεις που τους περιμένουν μέσα στη χρονιά. Σε γενικές γραμμές, οι επιδόσεις τους κρίνονται ως ιδιαίτερα καλές όπου το ζητούμενο σε αυτούς τους αγώνες ήταν άλλωστε να δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την παρούσα χρονική περίοδο.

Ο Ναυτικός Ομιλος έλαβε μέρος συνολικά με 26 αθλητές, 12 αγόρια και 14 κορίτσια.

Να σημειωθεί πως τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα βράβευσε τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στα World Games της παγκόσμιας ομοσπονδίας (CMAS), μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Τσουρουνάκης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Μυλωνάκης – ΑΝΟ Αργυρούπολης, Μπόνιας, Χατζηηλιάδης, Μανιάτη, Δεληγιάννη – ΝΟ Αμφιθέας οι υπόλοιποι αθλητές). Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι (5-10 Ιουλίου) στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Επόμενη αγωνιστική δράση για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου είναι η συμμετοχή δεκατριών συνολικά (Ανδρεαδάκης, Λιόλιος, Ρημαντωνάκης, Ανδριανός, Σκυλουράκης, Μπαλολάκη, Περάκη, Χατζηπλή, Φραντζεσκάκη, Χατζηδάκη, Παπαντωνάκη, Βλοντάκη και Μπαδιερίτη) στο αναπτυξιακό πρόγραμμα που διοργανώνει η ΚΟΕ και αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την κεντρική καθοδήγηση ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με τους προπονητές του ΝΟ Χανίων.

Τέλος, όπως έχει ανακοινωθεί, το Σαββατοκύριακο (13-14/11) θα διοργανωθεί στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου σχολή κριτών χρονομέτρων τεχνικής κολύμβησης όπου εκπαιδευτής θα είναι ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής τεχνικής κολύμβησης της CMAS, κ. Αλέξανδρος Ξιάρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/12/2021

ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Με τη μαζικότερη συμμετοχή στα ιστορικά του τμήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έλαβε μέρος στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ22/12/2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ… ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν το επίπεδο της αγωνιστικής τους κατάστασης θα έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες τεχνικής κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ