Επιτυχημένη παρουσία στους Θερινούς αγώνες για τα πρoαγωνιστικά

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 παιδιών από την Κρήτη και την Ρόδο διεξήχθησαν με επιτυχία την Κυριακή (25/7) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου οι Θερινοί αγώνες πρoαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης.

Αθλητές, οι οποίοι πλήγηκαν λόγω των απαγορεύσεων που υπήρξαν εξαιτίας του κορονοϊού είχαν την ευκαιρία να δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο, με τ’ αποτελέσματα αυτά καθαυτά για όλα τα σωματεία να περιέρχονται σε δεύτερο ρόλο, μιας και η αγωνιστική δράση γι’ αυτά τα παιδιά ξεκίνησε ουσιαστικά το τελευταίο σχεδόν τρίμηνο.

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ήταν από τα σωματεία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Ολοι οι αθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο, αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε αγόρια και κορίτσια ήταν οι εξής: Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Αναστασιάδη, Ανδρεδάκη, Αρετάκη, Βαμβακάκη, Βαμβακάκης, Βασιλάκη, Βράπι, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Γρηγοράκης, Γυφτογιάννης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Ευαγγέλου, Ζαγουράκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Θωμάκη, Κατσαμάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Κουμαδοράκης, Λειβαδιωτάκη, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μπαδογιάννης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος Αλεξ., Ξανθόπουλος Χριστ., Ορφανός, Παραδάς, Πατεράκης, Πρώιμου, Ρενιέρης, Ρόουζ, Σεργάκη, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σταθόπουλος, Στεφανουδάκης, Στραβοπόδη, Στραβοπόδης, Στρατουδάκη, Τζεμανάκης, Τωμαδάκη, Φρέρης, Χαβαλεδάκης Γεωρ., Χαβαλεδάκης Δημ. και Χατζηπαράσχου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/12/2021

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Πολύ καλές επιδόσεις επεφύλασσαν για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/11/2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ 1ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Με τη συμμετοχή 212 κολυμβητών και κολυμβητριών από συνολικά 11 σωματεία απ’ όλη την Κρήτη διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ