Επιτυχημένη η κοινή προετοιμασία των μίνι παίδων με Βουλιαγμένη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία Ναυτικού Ομίλου Χανίων – Βουλιαγμένης η οποία διεξήχθη για τρεις ημέρες, από το Σάββατο 21 μέχρι και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, για τις ομάδες πόλο μίνι παίδων.

Ειδικότερα, οι νεαροί πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έδωσε μια σειρά από φιλικά απέναντι στη Βουλιαγμένη, με τον τεχνικό της ομάδας να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Αναλυτικότερα οι παίκτες που συμμετείχαν στην προετοιμασία είναι οι εξής: Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκογιαννάκης, Κρασαδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ02/08/2020

ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ – ΕΒΔΟΜΟΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο εφήβων τα οποία διεξήχθησαν το τελευταίο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ03/08/2020

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑQUA»

Με επιτυχία διεξήχθη ένα ακόμα εσωτερικό τουρνουά υδατοσφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά, στο τουρνουά πήραν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ