Επιτακτική ανάγκη για νίκη

Λίγο πριν την αυλαία του α’ γύρου και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES δίνει ένα νέο εντός έδρας παιχνίδι, φιλοξενώντας αυτή τη φορά τον Πανιώνιο. Ειδικότερα, ο αγώνας που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1, φιλοξενείται στις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο.

Η ανάγκη για νίκη κρίνεται ως επιτακτική για τον Ηλία Μαχαίρα και τους παίκτες του απέναντι πάντως σ’ έναν αντίπαλο που είναι αρκετά μαχητικός και δυνατός. Βασικά, ο στόχος για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι να μπορέσει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν, κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα επιστρέφει ο Γιάννης Μαζοκοπάκης, παίρνοντας τη θέση του Μάξιμου Πετρόχειλου.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ04/12/2019

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στα γραφεία της ΚΟΕ οι κληρώσεις για τέσσερα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης υποδομής. Ειδικότερα, αυτό συνέβη για τις κατηγορίες …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ30/11/2019

ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Χιτσκοκική εξελίχτηκε μία ακόμα νίκη για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα της Α1. Τέλος καλό όλα καλά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ