Επιστροφή στην Α1 με δύσκολο ματς με Βουλιαγμένη ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Μετά από μια σχετικά μεγάλη διακοπή, το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Εθνικής κατηγορίας επιστρέφει στη δράση. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES έχει μια δύσκολη αποστολή να επιτελέσει, καθώς την Τετάρτη (11/3, 18:30) θ’ αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ενα παιχνίδι, που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, με το ζητούμενο για τον Ηλία Μαχαίρα και τους παίκτες του να είναι μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES συνεχίζει να βρίσκεται στη διαδικασία να διεκδικεί την παρουσία του σε μια θέση εκτός των πλέι άουτ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς να απουσιάζουν τα προβλήματα, καθώς εκτός αγώνα μένει ο τιμωρημένος, Λεβεντάκης, ενώ επίσης θ’ απουσιάσει και ο Φωκάς.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Παπαδάκης, Μπανίσεβιτς, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης, Αποστολάκης.

Nα σημειωθεί ότι μετά από σχετική απόφαση της ΚΟΕ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα τελικά του πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών, όπου το παρόν θα δώσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ