Επιστροφή στη δράση με δύσκολο ματς

Επιστροφή στη δράση, μετά από μια εβδομάδα διακοπής του πρωταθλήματος, για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων υποδέχεται το Σάββατο (9/3, 16:00) τον ΠΑΟΚ.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει πάση θυσία τη νίκη, παρότι δεν έχει ένα εύκολο έργο, προκειμένου να παραμείνει όσο γίνεται πιο κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Γενικότερα ο ΝΟΧ θέλει βαθμούς, αλλά και να αξιοποιήσει την έδρα του, που αποτελεί όπως πάντα το μεγάλο του πλεονέκτημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και δύο παίκτες είναι αμφίβολοι, καθώς υποφέρουν από ίωση, οι Οδυσσέας Μπαριωτάκης και Γιάννης Μαζοκοπάκης, η συμμετοχή των οποίων στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ