Επιστροφή στη δράση!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι από το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου, οπότε και κολύμπησαν πρώτοι οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, λειτουργεί κανονικά το κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18 του μήνα, σταδιακά, έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ομίλου μας (παιδιά γεννηθέντα από το 2007 και κάτω), επιστρέφοντας έτσι σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα.

Οι αθλητές μας, καθώς και οι προπονητές, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της πανδημίας προσπαθούν προσεκτικά να επιστρέψουν στη δράση με απώτερο στόχο να προετοιμαστούν για τις διοργανώσεις που έχει ανακοινώσει για τον τρόπο που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Να σημειωθεί πως εκτός των αθλημάτων της πισίνας, στη δράση έχει επιστρέψει και το κανόε καγιάκ, ενώ μέσα σε επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η ιστιοπλοΐα.

Τέλος, προς ενημέρωση όλων, μετά την 50άρα πισίνα, μέσα στα επόμενα 24ωρα δρομολογείται και η επανεκκίνηση για την πισίνα 25μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ01/06/2020

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την άρση των περιοριστικών μέτρων …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ29/05/2020

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την απώλεια του Νικολάου Ζαγουράκη. Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ