Επιστροφή στη δράση!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι από το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου, οπότε και κολύμπησαν πρώτοι οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, λειτουργεί κανονικά το κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18 του μήνα, σταδιακά, έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ομίλου μας (παιδιά γεννηθέντα από το 2007 και κάτω), επιστρέφοντας έτσι σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα.

Οι αθλητές μας, καθώς και οι προπονητές, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της πανδημίας προσπαθούν προσεκτικά να επιστρέψουν στη δράση με απώτερο στόχο να προετοιμαστούν για τις διοργανώσεις που έχει ανακοινώσει για τον τρόπο που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Να σημειωθεί πως εκτός των αθλημάτων της πισίνας, στη δράση έχει επιστρέψει και το κανόε καγιάκ, ενώ μέσα σε επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η ιστιοπλοΐα.

Τέλος, προς ενημέρωση όλων, μετά την 50άρα πισίνα, μέσα στα επόμενα 24ωρα δρομολογείται και η επανεκκίνηση για την πισίνα 25μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ15/01/2021

Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ “ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι περιλαμβάνεται ανάμεσα στα σωματεία της χώρας, που υπογράφουν τη σχετική επιστολή που έχει …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ07/01/2021

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΓΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων παρακολουθεί με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τις σχετικές αποφάσεις που λαμβάνονται από το υφυπουργείο Αθλητισμού για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ