Επιστροφή για Τσουρουνάκη και Σκυλουράκη από το Τομσκ

Με θέρμη πραγματοποιήθηκε η επιστροφή των Ελλήνων αθλητών στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας από το Τομσκ της Ρωσίας όπου πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.

Οι Ελληνες αθλητές, έχοντας τις αποσκευές τους μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν έτσι απόλυτα ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ανάμεσα τους φυσικά και οι δύο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Αντώνης Τσουρουνάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για τον πρώτο πιστοποιήθηκε μία ακόμα συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ για την Σκυλουράκη αυτή ήταν η πρώτη της, συμμετέχοντας στους αγώνες ως η νεαρότερη, μάλιστα, αθλήτρια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε σχετικά: «Η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η χώρα μας είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις παγκοσμίως. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εκπληκτική εμφάνισή τους. Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ και τους συναδέλφους προπονητές μας, που στήριξαν μέσα από δύσκολες συνθήκες αυτή την προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/10/2021

ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την ομάδα τεχνικής κολύμβησης, οι Βασίλης Χατζηδάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη, προσκλήθηκαν να λάβουν …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/10/2021

ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δεκατρείς συνολικά αθλητές, οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια, περιλαμβάνονται όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ