Επίσημα στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Παπαστάμος και Κάχρης

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Αλέξανδρος Κάχρης. Επίσης, ο Κάχρης θα πάρει μέρος και στο 15ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που θα διεξαχθεί από 22 μέχρι 26 Ιουλίου στο Μπακού.

Οι αποστολές, που αφορούν επίσης και το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (21-23 Ιουνίου, Μπουργκάς) ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά τους, με τον Παπαστάμο να διεκδικεί τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ο Κάχρης θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του στις δύο συγκεκριμένες διοργανώσεις. Μένει να φανεί τι θα καταφέρουν αμφότεροι, όταν από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάμεσα στους συνοδούς προπονητές στο Καζάν βρίσκεται ο Κώστας Τζιλιβάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων για το άθλημα της κολύμβησης. Η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ04/06/2020

ΣΤΙΣ 25-29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ