Επίσημα στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Παπαστάμος και Κάχρης

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Αλέξανδρος Κάχρης. Επίσης, ο Κάχρης θα πάρει μέρος και στο 15ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που θα διεξαχθεί από 22 μέχρι 26 Ιουλίου στο Μπακού.

Οι αποστολές, που αφορούν επίσης και το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (21-23 Ιουνίου, Μπουργκάς) ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά τους, με τον Παπαστάμο να διεκδικεί τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ο Κάχρης θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του στις δύο συγκεκριμένες διοργανώσεις. Μένει να φανεί τι θα καταφέρουν αμφότεροι, όταν από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάμεσα στους συνοδούς προπονητές στο Καζάν βρίσκεται ο Κώστας Τζιλιβάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/08/2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ… 16ΟΣ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Ξεκίνησε η συμμετοχή για τους Ελληνες αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Στην πρώτη του εμφάνιση …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗ

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζονται οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Αυτή τη φορά, τους περιμένει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ