Επίσημα στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Παπαστάμος και Κάχρης

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Αλέξανδρος Κάχρης. Επίσης, ο Κάχρης θα πάρει μέρος και στο 15ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που θα διεξαχθεί από 22 μέχρι 26 Ιουλίου στο Μπακού.

Οι αποστολές, που αφορούν επίσης και το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (21-23 Ιουνίου, Μπουργκάς) ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά τους, με τον Παπαστάμο να διεκδικεί τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ο Κάχρης θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του στις δύο συγκεκριμένες διοργανώσεις. Μένει να φανεί τι θα καταφέρουν αμφότεροι, όταν από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάμεσα στους συνοδούς προπονητές στο Καζάν βρίσκεται ο Κώστας Τζιλιβάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΧΡΥΣΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ, ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ MASTERS

Ενα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους Μιχάλη Κοκολινάκη και Θοδωρή Κωνσταντινίδη αντίστοιχα στο 5ο πανελλήνιο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ MASTERS ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δύο παλαίμαχοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Μιχάλης Κοκολινάκης και ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ