Επίδειξη από Ζουζούνη με την Εθνική ομάδα

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε για τα νέα προγράμματα, που θα συνοδέψουν την προσπάθεια της καλλιτεχνικής κολύμβησης να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε η Βιολέτα Ζουζούνη.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν ανάμεσα στα δώδεκα κορίτσια που διεκδικούν τις εννέα θέσεις στην προολυμπιακή και στη συνέχεια την Ολυμπιακή ομάδα, συμμετέχοντας έτσι στην επίδειξη, η οποία διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα (17/2) στο κλειστό κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Τα νέα προγράμματα παρουσιάστηκαν από την υπεύθυνη της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Μαρία Θηβαίου, την ομοσπονδιακή προπονήτρια, Ναταλία Τσερνέσκα και την Ισπανίδα, Αννα Τάρες, που είναι η νέα συνεργάτιδα της ΚΟΕ και επί σειρά ετών πρωταγωνίστρια στη διεθνή σκηνή με την Ισπανία.

Σε ό,τι αφορά το προολυμπιακό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τέλη Απριλίου στο Τόκιο και δώδεκα αθλήτριες μετέχουν στην προσπάθεια αυτή για την κατάκτηση ενός εκ των τεσσάρων εισιτηρίων που θα φέρουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα. Στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη έχουν ήδη προκριθεί η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Κίνα, ο Καναδάς, η Αίγυπτος, η Αυστραλία και τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις θα διεκδικήσουν η Ιταλία, η Ουκρανία, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Γαλλία, το Μεξικό και οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πρόσφατη κατάταξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος (καλοκαίρι 2019) η Ελλάδα είναι εμπρός από Γαλλία, Μεξικό και ΗΠΑ και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους αγώνες.

Αναλυτικότερα, τα κορίτσια που μετείχαν στην επίδειξη είναι τα εξής: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Μαρία Αλζιγκούζη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Δανάη Καριώρη, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ελένη Δεληγιάννη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βιολέτα Ζουζούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ21/06/2020

ΖΟΥΖΟΥΝΗ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

Τα μεγάλα όνειρα που έχει στη ζωή της, αλλά και στον αθλητισμό επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά η Βιολέτα Ζουζούνη, …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ20/05/2020

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Η ΖΟΥΖΟΥΝΗ

Με τη Βιολέτα Ζουζούνη να λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης επέστρεψε στη δράση το αντιπροσωπευτικό μας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ