Επίδειξη από τα τμήματα εκμάθησης

Την προσεχή Δευτέρα 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για τα παιδιά που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

 

Παράλληλα, για όσους γονείς το επιθυμούν, ο Ν.Ο.Χ. ενημερώνει ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις 16 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Ομίλου:

Ενημερώνονται όλα τα παιδιά που παρακολουθούν τα καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ότι η επίδειξη-γιορτή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 19.00, στην πισίνα των 50μ. Οι μικροί αθλητές πρέπει να είναι παρόντες τη Δευτέρα 6/8 και ώρα 18.30 στο κολυμβητήριο με τα μαγιό τους.

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη των αθλητικών τμημάτων του Ν.Ο. Χανίων.

Tα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη 14 Αυγούστου 2012. Επίσης όποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν το πρόγραμμα από 16/8 έως και 8/9/2012 να το δηλώσουν στη γραμματεία του ομίλου (τηλ.28210-96078) ή στις υπεύθυνες του προγράμματος (κυρίες Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Σοφιάννα Κατσαρού).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ