Επαιξαν στην α’ φάση οι νέες γυναίκες

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος στους αγώνες της α’ φάσης για το πρωτάθλημα νέων γυναικών είχαν τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στο κολυμβητήριο Χανίων, όπου την πρόκριση για την επόμενη φάση εξασφάλισαν ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου. Από την πλευρά του, ο ΝΟΧ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ομάδες που αντιμετώπισε, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Αναλυτικά τα κορίτσια που αγωνίστηκαν για λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από τον προπονητή, Τάσο Παραδά είναι τα εξής: Λελεδάκη, Παυλοπούλου, Παπασηφάκη, Μπονατάκη, Μαλινδρέτου, Ζαχαράκη Αικατερίνη, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζερβουδάκη, Αγγελίτση, Γιακουμάκη, Μπιτσάκη, Κουκουράκη, Μπέντο, Σκουμπάκη, Σπυριδάκη, Φουράκη και Σκουλά.

Οσον αφορά τα αποτελέσματα για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων αυτά έχουν ως εξής

• 1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Χαλ. 1-34
Τα 8λεπτα: 0-10, 0-10, 1-7, 0-7
ΝΟΧ: Ζαχαράκη Ραφαέλα 1

• 2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 4-5
Τα 8λεπτα: 3-1, 0-1, 1-1, 0-2
ΝΟΧ: Μπιτσάκη 3, Γιακουμάκη 1

• 3η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 2-9
Τα 8λεπτα: 0-4, 1-1, 0-3, 1-1
ΝΟΧ: Ζαχαράκη Ραφαέλα 1, Παπασηφάκη 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στα Χανιά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η α’ φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία κορασίδων πόλο. Οι αγώνες …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ17/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΝΟΧ ANEK LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ