Επαιξαν μεταξύ τους οι ομάδες του ΝΟΧ στο Minoan Water Polo League

Την ευκαιρία ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο τουρνουά Minoan Water Polo League που διεξάγεται στην Κρήτη είχαν οι δύο ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο Χανίων, με την ομάδα του ΝΟΧ2 να επικρατεί του ΝΟΧ1 με σκορ 12-3.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές από τον προπονητή, Γιάννη Ζαγουράκη:

ΝΟΧ 1: Γιαννούλης, Μουρτζάκης, Σαμαράς, Τσουρής, Καυκαλάκης, Σόρκος, Δάμο, Πρωιμάκης, Ασναουρίδης, Γρηγορομιχελάκης, Κωνσταντίνου, Νικολακάκης, Βυζιράκης, Σολιδάκης, Χολετσίδης.

ΝΟΧ 2: Κρασάκης, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης, Καλογερής, Σταματουλάκης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Χειλουδάκης, Ιγνατίου, Μητράκης, Πουλής, Τσοντάκης, Σάχου, Μαστορακάκης, Σκουνάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες του ΝΟΧ μετράνε μόνο νίκες μέχρι στιγμής στο τουρνουά, ειδικότερα ο ΝΟΧ2, με τον ΝΟΧ1 να κάνει την πρώτη του ήττα σε αυτό το παιχνίδι.

Τα παιδιά από την κατηγορία προ-μίνι.

Τέλος, πριν το παιχνίδι για το Minoan Water Polo League, διεξήχθη αγώνας επίδειξης από τα παιδάκια της Ακαδημίας, τα προ-μίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ