Επαιξαν μεταξύ τους οι ομάδες του ΝΟΧ στο Minoan Water Polo League

Την ευκαιρία ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο τουρνουά Minoan Water Polo League που διεξάγεται στην Κρήτη είχαν οι δύο ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο Χανίων, με την ομάδα του ΝΟΧ2 να επικρατεί του ΝΟΧ1 με σκορ 12-3.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές από τον προπονητή, Γιάννη Ζαγουράκη:

ΝΟΧ 1: Γιαννούλης, Μουρτζάκης, Σαμαράς, Τσουρής, Καυκαλάκης, Σόρκος, Δάμο, Πρωιμάκης, Ασναουρίδης, Γρηγορομιχελάκης, Κωνσταντίνου, Νικολακάκης, Βυζιράκης, Σολιδάκης, Χολετσίδης.

ΝΟΧ 2: Κρασάκης, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης, Καλογερής, Σταματουλάκης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Χειλουδάκης, Ιγνατίου, Μητράκης, Πουλής, Τσοντάκης, Σάχου, Μαστορακάκης, Σκουνάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες του ΝΟΧ μετράνε μόνο νίκες μέχρι στιγμής στο τουρνουά, ειδικότερα ο ΝΟΧ2, με τον ΝΟΧ1 να κάνει την πρώτη του ήττα σε αυτό το παιχνίδι.

Τα παιδιά από την κατηγορία προ-μίνι.

Τέλος, πριν το παιχνίδι για το Minoan Water Polo League, διεξήχθη αγώνας επίδειξης από τα παιδάκια της Ακαδημίας, τα προ-μίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ01/06/2020

ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Τον τρόπο συνέχισης και ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Αυτό σημαίνει ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μπορεί …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ10/04/2020

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Με τις ανάγκες των καιρών προσαρμόζονται οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προσπαθώντας το τελευταίο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ