Επαιξαν μεταξύ τους οι ομάδες του ΝΟΧ στο Minoan Water Polo League

Την ευκαιρία ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο τουρνουά Minoan Water Polo League που διεξάγεται στην Κρήτη είχαν οι δύο ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο Χανίων, με την ομάδα του ΝΟΧ2 να επικρατεί του ΝΟΧ1 με σκορ 12-3.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές από τον προπονητή, Γιάννη Ζαγουράκη:

ΝΟΧ 1: Γιαννούλης, Μουρτζάκης, Σαμαράς, Τσουρής, Καυκαλάκης, Σόρκος, Δάμο, Πρωιμάκης, Ασναουρίδης, Γρηγορομιχελάκης, Κωνσταντίνου, Νικολακάκης, Βυζιράκης, Σολιδάκης, Χολετσίδης.

ΝΟΧ 2: Κρασάκης, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης, Καλογερής, Σταματουλάκης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Χειλουδάκης, Ιγνατίου, Μητράκης, Πουλής, Τσοντάκης, Σάχου, Μαστορακάκης, Σκουνάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες του ΝΟΧ μετράνε μόνο νίκες μέχρι στιγμής στο τουρνουά, ειδικότερα ο ΝΟΧ2, με τον ΝΟΧ1 να κάνει την πρώτη του ήττα σε αυτό το παιχνίδι.

Τα παιδιά από την κατηγορία προ-μίνι.

Τέλος, πριν το παιχνίδι για το Minoan Water Polo League, διεξήχθη αγώνας επίδειξης από τα παιδάκια της Ακαδημίας, τα προ-μίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ