Επανεκκίνηση ιστιοπλοΐας τριγώνου & OPTIMIST – Συγκέντρωση το Σαββατοκύριακο

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως ενεργοποιεί το τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου για σκάφη Optimist (παιδιά 7-15 ετών), μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Καλούνται γονείς και παιδιά (απαραίτητη η χρήση μάσκας) για ένα διήμερο γνωριμίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου, οπότε και θα υπάρξουν οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής.

Παράκληση, οι μικροί αθλητές όπως φέρουν μαζί τους βεβαίωση self test που έχουν από το σχολείο ενώ ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα Covid στους χώρους συγκέντρωσης.

Πρόγραμμα Σαββάτου

10.00: Συγκέντρωση στην αίθουσα διδασκαλίας. Η αξία του αθλήματος – Σκοπός των προγραμμάτων – Ασφάλεια στη θάλασσα – Ατομικός εξοπλισμός – Συνδρομές.
Γνωριμία με τον νέο προπονητή και τους βοηθούς του – Προβολές – Υγειονομικά μέτρα προστασίας.

12.00: Συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της ιστιοπλοΐας. Γνωριμία με την εγκατάσταση – Επίδειξη του σκάφους Optimist σε ξηρά και θάλασσα.

Πρόγραμμα Κυριακής

10.00: Συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της ιστιοπλοΐας. Ετοιμασία τεσσάρων Optimist και καθέλκυση – Ταξίδεμα γνωριμίας στο λιμανάκι – Επίδειξη από αθλητή ανατροπής και επαναφοράς σκάφους – Συμμετοχή φουσκωτού. Στο τέλος θα πραγματοποιηθούν τελικές δηλώσεις συμμετοχής. Ευπρόσδεκτη η συμβολή των γονέων – Καθορισμός ομάδων –Τελικό πρόγραμμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εύχεται ένα ευχάριστο ξεκίνημα… γεμάτο πανάκια στους μικρούς ιστιοπλόους!

Επικοινωνία με τη γραμματεία του Ν.Ο.Χ. στο τηλ.: 2821096078.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΔΕΥ30/08/2021

ΕΝΑΡΞΗ 48ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για την 48η εκπαιδευτική σειρά Ανοιχτής Θάλασσας. Τα μαθήματα θ’ αρχίσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΔΕΥ26/07/2021

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” ΣΤΟ 58Ο ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εληξε με επιτυχία το 58ο Ράλλυ Αιγαίου το οποίο διεξήχθη από 17 έως 26 Ιουλίου στην περιοχή του κεντρικού Αιγαίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ