Επανεκκίνηση για την τεχνική – 10 με 13 Αυγούστου οι αγώνες στα Χανιά

Στη Θεσσαλονίκη δίνεται αυτό το Σάββατο (1/8) η αγωνιστική επανεκκίνηση για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης με τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών και των πανελλήνιων αγώνων προαγωνιστικών ηλικιών.

Οι αγώνες αφορούν συγκεκριμένα τα σωματεία του Βορρά, καθώς για ό,τι αφορά αντίστοιχα τα σωματεία του Νότου, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε Αθήνα (6-9 Αυγούστου), Χανιά (10-13 Αυγούστου, για τα σωματεία της Κρήτης) και Χίο (για τα σωματεία του Αιγαίου).

Οσον αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας πριν από την πραγματοποίηση της πιο σημαντικής διοργάνωσης, έτσι όπως προέκυψε βάσει προγράμματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στο Λινιάνο της Ιταλίας μεταξύ 2-8 Οκτωβρίου (Ανδρες / Γυναίκες) και 6-12 Οκτωβρίου (Εφηβοι / Νεάνιδες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/10/2020

ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ

24 συνολικά αθλητές, 17 κορίτσια και 7 αγόρια, ανακοινώθηκε πως εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιλέκτων της ΚΟΕ για το άθλημα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ13/10/2020

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και τις αλλαγές, που θα περιλαμβάνει η προσεχής αγωνιστική περίοδος παρουσιάζει σε σχετική ανάρτηση η Κολυμβητική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ