Επανεκκίνηση για την τεχνική – 10 με 13 Αυγούστου οι αγώνες στα Χανιά

Στη Θεσσαλονίκη δίνεται αυτό το Σάββατο (1/8) η αγωνιστική επανεκκίνηση για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης με τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών και των πανελλήνιων αγώνων προαγωνιστικών ηλικιών.

Οι αγώνες αφορούν συγκεκριμένα τα σωματεία του Βορρά, καθώς για ό,τι αφορά αντίστοιχα τα σωματεία του Νότου, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε Αθήνα (6-9 Αυγούστου), Χανιά (10-13 Αυγούστου, για τα σωματεία της Κρήτης) και Χίο (για τα σωματεία του Αιγαίου).

Οσον αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας πριν από την πραγματοποίηση της πιο σημαντικής διοργάνωσης, έτσι όπως προέκυψε βάσει προγράμματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στο Λινιάνο της Ιταλίας μεταξύ 2-8 Οκτωβρίου (Ανδρες / Γυναίκες) και 6-12 Οκτωβρίου (Εφηβοι / Νεάνιδες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/08/2020

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ!

Στα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων επιστρέφει το πρωτάθλημα Ελλάδος στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης! Η ομάδα του Ηλία …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ12/08/2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με σημαντικές επιδόσεις συνεχίστηκε η τρίτη από τις συνολικά τέσσερις ημέρες του πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ