Εντυπωσιακό θέαμα στη γιορτή της καλλιτεχνικής

Μια εξαιρετική εκδήλωση έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Χανίων, με το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να πραγματοποιεί μετά από τρία χρόνια την καθιερωμένη γιορτή του.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο, τα κορίτσια του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν όλες τις χορογραφίες, οι οποίες διαγωνίστηκαν στα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα και γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος.

Ολα τα κορίτσια κέρδισαν το θαυμασμό του κοινού, εντυπωσιάζοντας με τις φιγούρες και τα χορευτικά που παρουσίασαν στο νερό.

Σύμφωνα με την προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Με την γιορτή αυτή ολοκληρώσαμε τις περισσότερες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά για το τμήμα μας. Με αυτή την παράσταση θέλαμε να παρουσιάσουμε τις χορογραφίες που μας έφεραν αυτή τη μεγάλη επιτυχία και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας βοηθά και μας στηρίζει.

Ως υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος θέλω να τονίσω πως αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε οι προπονήτριες μεταξύ μας. Συγχαρητήρια στις νέες προπονήτριες, την Αρια Δασκαλάκη και την Γιάννα Γκεοργκίεβα, για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν την φετινή χρονιά ενώ να τονίσω πως η Φραντζέσκα Αμπελά που έγινε μητέρα φέτος, απουσιάζει για ένα μικρό διάστημα, αλλά την περιμένουμε την καινούργια σεζόν. Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου, τον σύλλογο γονέων, το σωματείο του Ναυτικού Ομίλου και όλους όσοι μας στηρίζουν και μας βοηθούν να κάνουμε το έργο μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ. Την παρουσίαση ανέλαβε ο πρόσφατα εστεμμένος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης.

Λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Κατερίνα Μιχελάκη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ28/09/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Την πρόσκληση των Εθνικών ομάδων καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και νεανίδων δέχτηκαν εκ νέου Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου. Τα δύο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ25/09/2022

ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή του πανελληνίου πρωταθλήματος εξελίχθηκε η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Τα κορίτσια της Μπιλιάνα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ