Εννέα μετάλλια και 3η θέση στο πανελλήνιο SUP σπριντ 200μ.

Με την κατάκτηση εννέα συνολικά μεταλλίων, τρία χρυσά, τρία ασημένια και τρία χάλκινα, συνδυάστηκε η συμμετοχή αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP σπριντ 200μ.

Η αναφορά γίνεται για τους Γιάννη Κυριακάκη, Νίκο Διακάκη, Παρασκευά Κονταξάκη και Κλειώ Καράκη, οι οποίοι πήραν μέρος στις κατηγορίες εφήβων και παίδων -όπου και ανέδειξαν τον Ναυτικό Ομιλο στην 3η θέση- και στις γυναίκες αντίστοιχα, όπου παρά την αξιέπαινη προσπάθεια της Καράκη, δε συμμετείχε σε κάποιον τελικό αγωνίσματος.

«Η συνολική μας παρουσία στο SUP μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στην περεταίρω υλικοτεχνική ενίσχυση του τμήματος διεκδικώντας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», τονίζει ο προπονητής του τμήματος, Μανώλης Αγγελάκης.

Συνοδοί της αποστολής στους αγώνες που διεξήχθησαν στον Σχοινιά ήταν ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδακης και ο Μανώλης Αγγελάκης.

Ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί τον Γιώργο Κλεινάκη για τη συνεισφορά του στις παραπάνω επιτυχίες, καθώς και την Τέτα Σκουμπάκη για τη διάθεση του προσωπικού της αθλητικού εξοπλισμού SUP.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Χρυσό μετάλλιο
• Κυριακάκης Ιωάννης SUP 14’00’’ εφήβων
• Κυριακάκης Ιωάννης SUP 12’6’’ εφήβων
• Διακάκης Νίκος SUP 12’6’’ παίδων
Ασημένιο μετάλλιο
• Διακάκης Νίκος SUP 12’6’’εφήβων
• Διακάκης Νίκος SUP 14’00’’ παίδων
• Κονταξάκης Παρασκευάς SUP 12’6’’ παίδων
Χάλκινο μετάλλιο
• Κονταξάκης Παρασκευάς SUP 12’6’’ εφήβων
• Κονταξάκης Παρασκευάς SUP 14’00’’ παίδων
• Διακάκης Νίκος SUP 14’00’’ εφήβων

Δίπλα στο τμήμα είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων καγιάκ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα “ΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΙΑ” για την ευγενική τους χορηγία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ