Ενημερωτική παρουσίαση στα παιδιά του Ολοήμερου από την Αστυνομία

Την ευκαιρία να παραθέσει ενημερωτική παρουσίαση στα 120 περίπου παιδιά που αποτελούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα Αθλητικής Δραστηριότητας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης την Τρίτη 2 Αυγούστου στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Astynomia-Oloimero Astynomia-Oloimero1

Ειδικότερα, θέμα της παρουσίασης ήταν «Οδηγώ με ασφάλεια το μέλλον μου» και το πληροφοριακό υλικό είχε στόχο την προβολή μηνυμάτων ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς στα νεαρά παιδιά, ηλικίας από 6 – 12 ετών και την εξοικείωσή τους με τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και το ένστολο προσωπικό.

Astynomia-Oloimero3 Astynomia-Oloimero8 Astynomia-Oloimero9 Astynomia-Oloimero12

Πιο αναλυτικά, τα παιδιά του Ολοήμερου διδάχτηκαν τα εξής:

– Επιμορφωτική δράση με διαδραστικό παιχνίδι σε οθόνη (τύπου ερωτοαπαντήσεων μεταξύ αστυνομικού – παιδιών).

– Επιμορφωτική δράση με έντυπο υλικό (τύπου φυλλάδιο) και ενσωματωμένη εργασία γνωριμίας – εξάσκησης με τις πινακίδες οδικής σήμανσης (Κ.Ο.Κ.).

– Προσομοίωση της διαδικασίας έκδοσης-χορήγησης παιδικού δελτίου ταυτότητας.

– Προβολή βιντεοληπτικού υλικού για την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά – προσομοίωση της κατάστασης μέθης με ειδικά γυαλιά οράσεως.

– Παρουσίαση του προσωπικού και, ενδεικτικά, εντός μεταφορικού μέσου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.

Επιπρόσθετα, σχεδιάστηκε από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης παιδικό γραφιστικό πλαίσιο (τύπου μπάνερ προσωποποίησης) με σχετική αστυνομική εικονογράφηση (γυναίκα, άνδρα αστυνομικούς και περιπολικό όχημα) προκειμένου τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν από τους κηδεμόνες ή τους συνοδούς τους στον χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ18/01/2018

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ  

Μεγάλες ζημιές στο χώρο του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα στο ισοθερμικό κάλυμμα που σκεπάζει την 50άρα πισίνα έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΕΥ08/01/2018

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ 50ΑΡΑ ΠΙΣΙΝΑ

Για πρώτη φορά μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πραγματοποίησε στην 50άρα πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων τον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ