Εναρξη προπονήσεων για 11 επίλεκτα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης

Στη δράση επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, με τις προπονήτριες Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Γιάνα Γκεοργκίεβα, να προπονούν 11 επίλεκτα κορίτσια.

Η επιλογή των κοριτσιών έχει γίνει βάσει απόφασης από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες. Ολα τα κορίτσια είναι γεννημένα μέχρι το έτος 2006.

Ειδικότερα στο κολυμβητήριο Χανίων προπονούνται οι εξής αθλήτριες:

Γαρυφαλιάνα Νίκου, Εικοσιπεντάκη Αρτέμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ξυραφάκη Μαρία, Πανάγαρη Αργυρώ, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία και Τσιφετάκη Μαρία.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί το τμήμα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ και τον υπεύθυνο στα Χανιά, κ. Ντουκάκη Στέφανο, για το δειγματοληπτικό έλεγχο των αθλητριών καλλιτεχνικής κολύμβησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ27/05/2021

ΚΑΙ Η ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Τρεις τελικά είναι οι Χανιώτισσες πρωταθλήτριες, οι οποίες έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο καμπ Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που ξεκίνησε …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ25/05/2021

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου περιλαμβάνονται στις επιλογές της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης σε καμπ που θα πραγματοποιηθεί στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ