Εναρξη προπονήσεων για 11 επίλεκτα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης

Στη δράση επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, με τις προπονήτριες Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Γιάνα Γκεοργκίεβα, να προπονούν 11 επίλεκτα κορίτσια.

Η επιλογή των κοριτσιών έχει γίνει βάσει απόφασης από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες. Ολα τα κορίτσια είναι γεννημένα μέχρι το έτος 2006.

Ειδικότερα στο κολυμβητήριο Χανίων προπονούνται οι εξής αθλήτριες:

Γαρυφαλιάνα Νίκου, Εικοσιπεντάκη Αρτέμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ξυραφάκη Μαρία, Πανάγαρη Αργυρώ, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία και Τσιφετάκη Μαρία.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί το τμήμα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ και τον υπεύθυνο στα Χανιά, κ. Ντουκάκη Στέφανο, για το δειγματοληπτικό έλεγχο των αθλητριών καλλιτεχνικής κολύμβησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/12/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Πρόσκληση για μία αθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέφτασε από την Εθνική ομάδα στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, η πρόσκληση …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ12/10/2020

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ (ΚΑΙ) ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του ομαδικού επιβεβαίωσε την καλή του παρουσία στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ