Ελαμψε η Κρομμυδάκη με την Εθνική στο FINA World Series Super Final

Εξαιρετική παρουσία κατάφερε να έχει η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στη διοργάνωση του FINA World Series Super Final, που ολοκληρώθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Με την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη να είναι μέλος της, η Εθνική μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με δύο μετάλλια, κατακτώντας το χρυσό στο Κόμπο και το ασημένιο στο Μικτό Highlight. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχε και στα δύο χορευτικά τα οποία απέσπασαν υψηλή βαθμολογία και πιστοποίησαν για τα κορίτσια τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Συγκεκριμένα στο κόμπο το χορευτικό συνέθεσαν οι Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου και Ευαγγελία Πλατανιώτη ενώ στο Μικτό Highlight πήραν μέρος οι Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου, Ευαγγελία Πλατανιώτη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ25/06/2022

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ 6Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΣΤΟ HIGHLIGHT

Με την κατάληψη της 6ης θέσης στον τελικό του Highlight ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης την εξαιρετική της …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/06/2022

ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Την όγδοη θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού στην προτελευταία συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου κατέλαβε η Εθνική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ