Εκοψε την πίτα του το τμήμα ειδικής άθλησης του ΝΟΧ

Εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του τμήματος ειδικής άθλησης (Τ.Ε.Α.) πραγματοποίησε την Τετάρτη (24/1) το βράδυ στα γραφεία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μια εκδήλωση που έδωσε τη δυνατότητα να επιβεβαιωθεί η αγάπη με την οποία ο Ναυτικός Ομιλος αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο τμήμα.

Παρόντες, εκτός των αθλητών που δραστηριοποιούνται στα αθλήματα της κολύμβησης και του κανόε καγιάκ ήταν και οι γονείς των αθλητών. Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, στην ομιλία της συνεχάρη τους αθλητές για τις προσπάθειές τους, όπως και τους γονείς τους που είναι πάντοτε δίπλα τους.

Παρόντες επίσης ήταν οι προπονητές, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης Αγγελάκης, οι οποίοι από την πλευρά τους μίλησαν με όμορφα λόγια στα παιδιά, κάνοντας αναφορά στις σημαντικές διακρίσεις που είχαν σε αγώνες Special Olympics για το 2018 ενώ τονίστηκαν οι στόχοι που παρουσιάζονται για το 2019.

Το φλουρί έτυχε στον Μαν. Αγγελάκη, που μετά από αυτό το γεγονός δέχτηκε το πείραγμα των παιδιών και των γονέων.

Να σημειωθεί πως στους αθλητές μοιράστηκαν δώρα και γλυκίσματα, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ