Εκοψε την πίτα του το τμήμα ειδικής άθλησης του ΝΟΧ

Εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του τμήματος ειδικής άθλησης (Τ.Ε.Α.) πραγματοποίησε την Τετάρτη (24/1) το βράδυ στα γραφεία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μια εκδήλωση που έδωσε τη δυνατότητα να επιβεβαιωθεί η αγάπη με την οποία ο Ναυτικός Ομιλος αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο τμήμα.

Παρόντες, εκτός των αθλητών που δραστηριοποιούνται στα αθλήματα της κολύμβησης και του κανόε καγιάκ ήταν και οι γονείς των αθλητών. Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, στην ομιλία της συνεχάρη τους αθλητές για τις προσπάθειές τους, όπως και τους γονείς τους που είναι πάντοτε δίπλα τους.

Παρόντες επίσης ήταν οι προπονητές, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης Αγγελάκης, οι οποίοι από την πλευρά τους μίλησαν με όμορφα λόγια στα παιδιά, κάνοντας αναφορά στις σημαντικές διακρίσεις που είχαν σε αγώνες Special Olympics για το 2018 ενώ τονίστηκαν οι στόχοι που παρουσιάζονται για το 2019.

Το φλουρί έτυχε στον Μαν. Αγγελάκη, που μετά από αυτό το γεγονός δέχτηκε το πείραγμα των παιδιών και των γονέων.

Να σημειωθεί πως στους αθλητές μοιράστηκαν δώρα και γλυκίσματα, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ21/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 18 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS

Τη χαρά της συμμετοχής για μια ακόμη φορά στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics έζησαν οι αθλητές από το προπονητικό πρόγραμμα …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ16/05/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Μια διοργάνωση διαφορετική διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου στη θάλασσα του Βλητέ στην Σούδα. Πρόκειται για τους διασυλλογικούς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ