Εκοψε την πίτα ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Κανόε Καγιάκ

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Κανόε Καγιάκ την περασμένη Κυριακή (28/1) στην αίθουσα της Ενορίας Αγίου Νικολάου Σούδας.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θανάσης Ασημακόπουλος, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών και στις υποχρεώσεις του Ομίλου ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ζητώντας τη στήριξη στα προβλήματα του Ομίλου. Μάλιστα, άπαντες δεσμεύτηκαν ο καθένας από τον τομέα που εκπροσωπεί να βοηθήσει για την επίλυσή τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος, Δαμασκηνός Λιονάκης και ο Πάτερ Κυριάκος Κοντάκος, που ευλόγησαν την βασιλόπιτα, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί.

Επίσης, ο Σύλλογος ευχαριστεί τον πολιτευτή, Γιώργο Κονταξάκη, το δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη και την αντιδήμαρχο Αποκορώνου, Αργυρώ Μπενάκη, την πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου, Χαρά Πράπα Μυλωνάκη και το μέλος του Δ.Σ., Μαρία Φραγκονικολάκη, την Ρόδω Μανιτάκη από τη γραμματεία του Ομίλου, τους Σήφη Χιωτάκη, Ιωάννα Τζινάκη και Αμαλία Ατσαλάκη από τον «Συνάνθρωπο» και τους Χρήστο Τσοντάκη και Δώρα Κυριακάκη από το Ε.Β.Ε.Χ..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ06/04/2018

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στις Εθνικές ομάδες Κανόε Καγιάκ στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ30/03/2018

ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ ΜΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ

Στη β’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ θα πάρουν μέρος το Σάββατο (31/3) …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ