Εκοψε την πίτα ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Κανόε Καγιάκ

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Κανόε Καγιάκ την περασμένη Κυριακή (28/1) στην αίθουσα της Ενορίας Αγίου Νικολάου Σούδας.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θανάσης Ασημακόπουλος, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών και στις υποχρεώσεις του Ομίλου ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ζητώντας τη στήριξη στα προβλήματα του Ομίλου. Μάλιστα, άπαντες δεσμεύτηκαν ο καθένας από τον τομέα που εκπροσωπεί να βοηθήσει για την επίλυσή τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος, Δαμασκηνός Λιονάκης και ο Πάτερ Κυριάκος Κοντάκος, που ευλόγησαν την βασιλόπιτα, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί.

Επίσης, ο Σύλλογος ευχαριστεί τον πολιτευτή, Γιώργο Κονταξάκη, το δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη και την αντιδήμαρχο Αποκορώνου, Αργυρώ Μπενάκη, την πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου, Χαρά Πράπα Μυλωνάκη και το μέλος του Δ.Σ., Μαρία Φραγκονικολάκη, την Ρόδω Μανιτάκη από τη γραμματεία του Ομίλου, τους Σήφη Χιωτάκη, Ιωάννα Τζινάκη και Αμαλία Ατσαλάκη από τον «Συνάνθρωπο» και τους Χρήστο Τσοντάκη και Δώρα Κυριακάκη από το Ε.Β.Ε.Χ..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ13/11/2018

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ08/11/2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Για μια ακόμη χρονιά, η πανέμορφη λίμνη στον Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου πλημμύρισε από ενθουσιασμό στο πλαίσιο των 19ων «Κορίσσιων» …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ