«Εκκίνηση» στο 2019 για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Το πρώτο του παιχνίδι για το 2019 δίνει το Σάββατο (5/11, 17:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, παίζοντας στην έδρα της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στην περίοδο των εορτών κυρίως με τις ιώσεις, έχει σαν στόχο να πουλήσει το… τομάρι της ακριβά και να μπορέσει μετά από σερί ηττών ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή, που αναχωρεί ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή (4/11) από τα Χανιά για τον Πειραιά, περιλαμβάνει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, με τον Παπαδόπουλο να μένει εκτός, ενώ ο Πολογεώργης παίρνει τη θέση του νεαρού, Κουτρουλάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΝΟΧ ANEK LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Μπατάκης Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Λειψάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης και Πολογεώργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ