«Εκκίνηση» στο 2019 για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Το πρώτο του παιχνίδι για το 2019 δίνει το Σάββατο (5/11, 17:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, παίζοντας στην έδρα της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στην περίοδο των εορτών κυρίως με τις ιώσεις, έχει σαν στόχο να πουλήσει το… τομάρι της ακριβά και να μπορέσει μετά από σερί ηττών ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή, που αναχωρεί ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή (4/11) από τα Χανιά για τον Πειραιά, περιλαμβάνει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, με τον Παπαδόπουλο να μένει εκτός, ενώ ο Πολογεώργης παίρνει τη θέση του νεαρού, Κουτρουλάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΝΟΧ ANEK LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Μπατάκης Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Λειψάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης και Πολογεώργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πρόσφερε στην Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ) το ποσό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ12/01/2019

ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ «ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ» ΣΤΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Σε ισοπαλία με σκορ 6-6 υποχρεώθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στο Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα του β’ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ