«Εκκίνηση» στο 2019 για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Το πρώτο του παιχνίδι για το 2019 δίνει το Σάββατο (5/11, 17:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, παίζοντας στην έδρα της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στην περίοδο των εορτών κυρίως με τις ιώσεις, έχει σαν στόχο να πουλήσει το… τομάρι της ακριβά και να μπορέσει μετά από σερί ηττών ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή, που αναχωρεί ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή (4/11) από τα Χανιά για τον Πειραιά, περιλαμβάνει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, με τον Παπαδόπουλο να μένει εκτός, ενώ ο Πολογεώργης παίρνει τη θέση του νεαρού, Κουτρουλάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΝΟΧ ANEK LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Μπατάκης Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Λειψάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης και Πολογεώργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ