Εγραψε ιστορία στην Κωνσταντινούπολη η Σκυλουράκη

Μια εντυπωσιακή επίδοση σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στην παρθενική της συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η 14χρονη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αναδείχτηκε στην 5η θέση στα 1500μ. επιφάνεια με επίδοση 13.49.61, η οποία αποτελεί όχι μόνο πανελλήνιο ρεκόρ σε διπλή κατηγορία, αυτές των Κορασίδων και Νεανίδων, αλλά είναι και ο δεύτερος καλύτερος χρόνος όλων των εποχών σε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων και Γυναικών που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, ο χρόνος της Σκυλουράκη είναι αμέσως μετά το 13:40.85 το οποίο είχε σημειώσει η Ευανθία Γεωργίου στις 12 Μαΐου 2006 στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών, που είναι μάλιστα πανευρωπαϊκό ρεκόρ.

Ακόμη, απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι αυτή η επίδοση για την Σκυλουράκη, ο χρόνος αυτός θεωρείται ο καλύτερος παγκοσμίως που έχει σημειωθεί στην ιστορία του αθλήματος από 14χρονη κολυμβήτρια!

Από εκεί και πέρα, η Ευαγγελία Ριτζάκη βρέθηκε μαζί με τη μεικτή σκυτάλη 4×50μ. επιφάνεια στην 6η θέση, σε μια σημαντική διάκριση για την Εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα, την κούρσα αποτέλεσαν οι Μποτσίν, Ριτζάκη, Ακριτίδου και Βαλαλάς, με το χρόνο των αθλητών μας να είναι 1.11.94, χρόνος που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Να σημειωθεί ότι παρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης είναι ο Ηλίας Καλαμαρίδης, με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να βρίσκεται δίπλα στις δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ03/08/2018

«ΧΑΛΚΙΝΗ» ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Οι επιτυχίες για την ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζονται και στην ανοικτή θάλασσα. …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ02/08/2018

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4×100 ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΡΙΤΖΑΚΗ

Την 5η θέση στη σκυτάλη 4×100 επιφάνεια κατέκτησαν η Χριστιάνα Σκυλουράκη και η Ευαγγελία Ριτζάκη στην τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ