Εγγραφές στα χειμερινά τμήματα

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – Πόλο – Συγχρονισμένη Κολύμβηση – Τεχνική Κολύμβηση – Κανόε Καγιάκ – Ιστιοπλοΐα) ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν.

 

 

• ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τεστ γίνονται από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου  καθημερινά 16.30-18.30 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Κώστας Τζιλιβάκης.

• ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνες προπονήτριες οι Κατσαρού Σοφιάννα και Μαρία Μανωλιουδάκη.

• ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Ηλίας Καλαμαρίδης.

• ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνη προπονήτρια η κ. Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

• ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.30 για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Μανώλης Αγγελάκης,

• ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Τα μαθήματα είναι Σάββατο και Κυριακή 10.00-14.00 στο χώρο Ιστιοπλοΐας δίπλα στο κολυμβητήριο Χανίων. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Ευγένιος Καρφάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων (Ακτή Κανάρη – Νέα Χώρα) ή στο τηλέφωνο 2821096078.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ