Εγγραφές στα χειμερινά τμήματα

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – Πόλο – Συγχρονισμένη Κολύμβηση – Τεχνική Κολύμβηση – Κανόε Καγιάκ – Ιστιοπλοΐα) ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν.

 

 

• ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τεστ γίνονται από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου  καθημερινά 16.30-18.30 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Κώστας Τζιλιβάκης.

• ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνες προπονήτριες οι Κατσαρού Σοφιάννα και Μαρία Μανωλιουδάκη.

• ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Ηλίας Καλαμαρίδης.

• ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνη προπονήτρια η κ. Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

• ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.30 για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Μανώλης Αγγελάκης,

• ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Τα μαθήματα είναι Σάββατο και Κυριακή 10.00-14.00 στο χώρο Ιστιοπλοΐας δίπλα στο κολυμβητήριο Χανίων. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Ευγένιος Καρφάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων (Ακτή Κανάρη – Νέα Χώρα) ή στο τηλέφωνο 2821096078.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
MAIN
ΤΡΙ21/08/2012

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΛΟΝΤΑΚΗ!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων παρουσίασε την Τρίτη (21/8) το μεσημέρι, την έναρξη της συνεργασίας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ