Εφτασε η ώρα για το παγκόσμιο για Παπαστάμο και Κάχρη

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζονται οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Αυτή τη φορά, τους περιμένει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Τρίτη 20 Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν για δύο εβδομάδες μαζί με τον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη και πλέον μένει να φανεί τι μπορούν να καταφέρουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Ο Παπαστάμος με τις δάφνες του πρωταθλητή Ευρώπης θ’ αγωνιστεί σε 200 και 400μ. μικτή, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του απέναντι στους καλύτερους κολυμβητές του κόσμου στην ηλικία του, ενώ ο Κάχρης θα συμμετάσχει σε 400, 800, 1500μ. ελεύθερο και 200μ. ύπτιο, κυνηγώντας επίσης τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις.

Εκτός των δύο πρωταθλητών του ΝΟΧ, την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συγκροτούν και οι Κώστας Εγγλεζάκης, Σάββας Θώμογλου και Αρκάδιος Ασπουγαλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ08/11/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ 6Η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

Με τη συμμετοχή 15 αθλητών, 10 κοριτσιών και 5 αγοριών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος σε μια διεθνή διοργάνωση …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ25/10/2019

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ – ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ

Επίσκεψη στα εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου πραγματοποίησαν πριν από λίγο καιρό ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος μαζί με τον προπονητή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ