Ευχαριστήριο Ν.Ο. Χανίων

– Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης, Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε με συνεργείο του ειδικά λάστιχα κάουτσουκ στις σκάλες που οδηγούν στην 25άρα πισίνα και στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας.

– Ο κ. Κοκονάς Κώστας από την εταιρία KMF κατασκεύασε και τοποθέτησε διπλό πάγκο στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας. Την ξυλεία της κατασκευής ανέλαβε ο κ. Τζουγκράκης Αντώνης, βοηθός εφόρου Κολύμβησης.

– Οι τέσσερις σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Κολύμβησης, Τεχνικής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης προμηθεύτηκαν 30 μέτρα ειδικού αντιολισθητικού δαπέδου για την ασφαλέστερη διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

– Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ειδικούς γάντζους στο γυμναστήριο που λύνει το πρόβλημα της ασφάλειας των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ15/11/2018

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Από τον Αγιο Νικόλαο, στο πλαίσιο της προκριματικής ημερίδας Grand Prix ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο (17 και 18/11) οι υποχρεώσεις …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ14/10/2018

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ – ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στην Ανδρονίκη Κοκοτσάκη παρέθεσε ο πρωταθλητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Απόστολος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ