Ευχαριστήριο Ν.Ο. Χανίων

– Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης, Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε με συνεργείο του ειδικά λάστιχα κάουτσουκ στις σκάλες που οδηγούν στην 25άρα πισίνα και στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας.

– Ο κ. Κοκονάς Κώστας από την εταιρία KMF κατασκεύασε και τοποθέτησε διπλό πάγκο στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας. Την ξυλεία της κατασκευής ανέλαβε ο κ. Τζουγκράκης Αντώνης, βοηθός εφόρου Κολύμβησης.

– Οι τέσσερις σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Κολύμβησης, Τεχνικής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης προμηθεύτηκαν 30 μέτρα ειδικού αντιολισθητικού δαπέδου για την ασφαλέστερη διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

– Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ειδικούς γάντζους στο γυμναστήριο που λύνει το πρόβλημα της ασφάλειας των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ09/08/2018

ΣΤΗΝ 16ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΜΙΚΤΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στον προκριματικό των 400μ. μικτή, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/08/2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ LIONS

Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διοργάνωσαν οι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ