Ευχαριστήριο Ν.Ο. Χανίων

– Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης, Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε με συνεργείο του ειδικά λάστιχα κάουτσουκ στις σκάλες που οδηγούν στην 25άρα πισίνα και στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας.

– Ο κ. Κοκονάς Κώστας από την εταιρία KMF κατασκεύασε και τοποθέτησε διπλό πάγκο στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας. Την ξυλεία της κατασκευής ανέλαβε ο κ. Τζουγκράκης Αντώνης, βοηθός εφόρου Κολύμβησης.

– Οι τέσσερις σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Κολύμβησης, Τεχνικής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης προμηθεύτηκαν 30 μέτρα ειδικού αντιολισθητικού δαπέδου για την ασφαλέστερη διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

– Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ειδικούς γάντζους στο γυμναστήριο που λύνει το πρόβλημα της ασφάλειας των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ21/05/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ 9ΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Με επιτυχία πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 1η Θερινή ημερίδα Ορίων & Προαγωνιστικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 19 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/05/2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ 9ΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Μια νέα αγωνιστική δραστηριότητα περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ