Ευχαριστήριο Ν.Ο. Χανίων

– Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης, Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε με συνεργείο του ειδικά λάστιχα κάουτσουκ στις σκάλες που οδηγούν στην 25άρα πισίνα και στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας.

– Ο κ. Κοκονάς Κώστας από την εταιρία KMF κατασκεύασε και τοποθέτησε διπλό πάγκο στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας. Την ξυλεία της κατασκευής ανέλαβε ο κ. Τζουγκράκης Αντώνης, βοηθός εφόρου Κολύμβησης.

– Οι τέσσερις σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Κολύμβησης, Τεχνικής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης προμηθεύτηκαν 30 μέτρα ειδικού αντιολισθητικού δαπέδου για την ασφαλέστερη διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

– Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ειδικούς γάντζους στο γυμναστήριο που λύνει το πρόβλημα της ασφάλειας των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ07/12/2017

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 25ΑΡΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Απόστολος Παπαστάμος, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα Κολύμβησης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ05/12/2017

ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» ΚΑΧΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΜΠΑΚΗ

Τέσσερις συμμετοχές σε τελικούς είχαν οι Χανιώτες αθλητές στο πλαίσιο του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ