Ευχαριστήριο Ν.Ο. Χανίων

– Το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης, Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε με συνεργείο του ειδικά λάστιχα κάουτσουκ στις σκάλες που οδηγούν στην 25άρα πισίνα και στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας.

– Ο κ. Κοκονάς Κώστας από την εταιρία KMF κατασκεύασε και τοποθέτησε διπλό πάγκο στα αποδυτήρια της 12,5άρας πισίνας. Την ξυλεία της κατασκευής ανέλαβε ο κ. Τζουγκράκης Αντώνης, βοηθός εφόρου Κολύμβησης.

– Οι τέσσερις σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Κολύμβησης, Τεχνικής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης προμηθεύτηκαν 30 μέτρα ειδικού αντιολισθητικού δαπέδου για την ασφαλέστερη διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

– Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολύμβησης προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ειδικούς γάντζους στο γυμναστήριο που λύνει το πρόβλημα της ασφάλειας των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ15/02/2018

“ΠΛΟΥΣΙΟΣ” Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Τα 15 μετάλλια, 8 στις κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων και 7 σε Παίδες/Κορασίδες και Εφήβους/Νεανίδες, καθώς και το πανευρωπαϊκό όριο Εφήβων στα …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ15/02/2018

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Στο Ηράκλειο θα βρεθούν αυτό το Σάββατο 17 του μήνα τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας Κολύμβησης προκειμένου να συμμετάσχουν σε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ