Ευχαριστήριο για την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων μετά την ολοκλήρωση της τελετής βράβευσης των αθλητών και προπονητών για τις επιτυχίες των ετών 2011 και 2012 την Κυριακή 7 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους που συμμετείχαν και συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο βουλευτής Χανίων κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ.κ. Δημήτρης Λειψάκης, Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, Μανούσος Λιονάκης, Νίκος Ξυνίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων κ.κ. Μανώλης Φραγκάκης και Τάσος Βάμβουκας, η Δημοτική Σύμβουλος Πλατανιά κ. Χρυσούλα Πλοκαμάκη και ο Πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων κ. Νίκος Χαζιράκης.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν: η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES κ. Άννα Νικολακάκη, εκπροσωπώντας την εταιρεία – Χρυσή Χορηγό του Ομίλου, ο κ. Στέφανος Καβαλιεράκης – εκπρόσωπος του ΙΝ.ΚΑ. Χανίων, η κ. Κατερίνα Ζομπανάκη εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, αρμόδια σε θέματα αθλητισμού, η Πρόεδρος του Σωματείου Α.μ.Ε.Α. του Νομού Χανίων κ. Αμαλία Μπασιά, οι επίτιμοι πρόεδροι του Ν.Ο.Χ. κ.κ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και Τάκης Χουλιόπουλος, εκπρόσωποι της εκκλησίας και των καταστηματαρχών της Νέας Χώρας καθώς και πρώην μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου.

Σημαντική ήταν η συμβολή του Επίτιμου Προέδρου του Ν.Ο.Χ. κ. Τάκη Χουλιόπουλου, ο οποίος παρουσίασε την 80άχρονη ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και μας ταξίδεψε στα πρώτα βήματα και στις πρώτες προσπάθειες της διοίκησης, των αθλητών και προπονητών από το 1933 έως σήμερα.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ αυτών συγγενείς και γονείς των αθλητών και προπονητών. Για την επιτυχία της τελετής, σημαντική ήταν επίσης η συμβολή των παρακάτω: του κ. Νίκου Αντωνογιαννάκη, πρώην αθλητή και ιδιοκτήτη του καταστήματος “Aqua Fit”, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση, του κ. Γιώργου Γαλάνη ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου “Φυταγορά”, του κ. Αλυγιζάκη ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου “Σπιτικό”, της εταιρείας “Νext Step” και ειδικότερα του κ. Γιάννη Μαλικουτσάκη που επιμελήθηκε την αφίσα των 80 χρόνων και του προσωπικού του Πνευματικού Κέντρου Χανίων που υποστήριξε την εκδήλωση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ