Ευχαριστήριο για τα 18α Βενιζέλεια

Με απόλυτη επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν οι 18οι Διεθνείς Βενιζέλειοι Αγώνες Κολύμβησης που διοργανώθηκαν στο κολυμβητήριο της πόλης μας το διήμερο 4 και 5 Μαΐου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 20 σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο με 185 κολυμβητές (τριες).

Η επιτυχία αυτή βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στους παρακάτω Χορηγούς -Υποστηρικτές της διοργάνωσης, τους οποίους ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά.

• Συνδιοργανωτές

Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ο.Ε. και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης

• Χορηγός Επικοινωνίας

ΝΕΑ TV

• Χορηγοί – Υποστηρικτές

Το ξενοδοχείο PORTO PLATANIAS και ιδιαίτερα τον κ. Καπάκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, την ANEK LINES, το ΣΥΝΚΑ, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το ΠΛΑΙΣΙΟ, το DERM COSMETICS Dermatology – Cosmetic & Laser clinic by G. Μυλωνάκης, το KMF, το SMART tours, το AQUA FIT Sports, το Εθνικό Ιδρυμα Ελ. Βενιζέλος, την 3E, το BIKOS, την ΑΒΕΑ, τους Μύλους Κρήτης, το VERO CEREAL, τo MAΝNA Τσατσαρωνάκη, την ΦΥΤΑΓΟΡΑ, τον Φούρνο Δέσποινα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕΑΚ Χανίων και τους εργαζομένους στο κολυμβητήριο Χανίων, την ΠΕΚΥΚΡ, την 115 Π.Μ., το Π.Β.Κ., το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, την Αγωνόδικο Επιτροπή, τα ΜΜΕ, τους γονείς των αθλητών, μέλη του Ομίλου, καθώς επίσης και όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στην τέλεση και επιτυχία των αγώνων αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης. Ο πρωταθλητής του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ