Ευχαριστήριο για τα 18α Βενιζέλεια

Με απόλυτη επιτυχία, τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν οι 18οι Διεθνείς Βενιζέλειοι Αγώνες Κολύμβησης που διοργανώθηκαν στο κολυμβητήριο της πόλης μας το διήμερο 4 και 5 Μαΐου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 20 σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο με 185 κολυμβητές (τριες).

Η επιτυχία αυτή βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στους παρακάτω Χορηγούς -Υποστηρικτές της διοργάνωσης, τους οποίους ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά.

• Συνδιοργανωτές

Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ο.Ε. και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης

• Χορηγός Επικοινωνίας

ΝΕΑ TV

• Χορηγοί – Υποστηρικτές

Το ξενοδοχείο PORTO PLATANIAS και ιδιαίτερα τον κ. Καπάκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, την ANEK LINES, το ΣΥΝΚΑ, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το ΠΛΑΙΣΙΟ, το DERM COSMETICS Dermatology – Cosmetic & Laser clinic by G. Μυλωνάκης, το KMF, το SMART tours, το AQUA FIT Sports, το Εθνικό Ιδρυμα Ελ. Βενιζέλος, την 3E, το BIKOS, την ΑΒΕΑ, τους Μύλους Κρήτης, το VERO CEREAL, τo MAΝNA Τσατσαρωνάκη, την ΦΥΤΑΓΟΡΑ, τον Φούρνο Δέσποινα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕΑΚ Χανίων και τους εργαζομένους στο κολυμβητήριο Χανίων, την ΠΕΚΥΚΡ, την 115 Π.Μ., το Π.Β.Κ., το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, την Αγωνόδικο Επιτροπή, τα ΜΜΕ, τους γονείς των αθλητών, μέλη του Ομίλου, καθώς επίσης και όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στην τέλεση και επιτυχία των αγώνων αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/02/2020

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε αθλητές που μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας. …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ