Ευχαριστήριο για τα 17α Βενιζέλεια

Με απόλυτη επιτυχία, οργανωτική και αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν τα 17α διεθνή Βενιζέλεια Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χανίων. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 23 Σωματεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Γαλλία με 205 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Η επιτυχία αυτή βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στους παρακάτω χορηγούς – υποστηρικτές τους οποίους ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ο.Ε. και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΕΑ Τηλεόραση

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το ξενοδοχείο PORTO PLATANIAS και ιδιαίτερα τον κ. Καπάκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, την ANEK LINES, το KMF, το ΣYNKA, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, το ΠΛΑΙΣΙΟ, το DERM COSMETICS Dermatology – Cosmetic & Laser clinic by G. Μυλωνάκης, το Θ. & Γ. Κυριακάκη Χρυσό και Ασήμι, το KRETATHERM Ξυδάκης , το Μικρό Café, Τα Νεώρια Ξυλούρης – Χαλκιαδάκης, το AQUA FIT Sports, το Εθνικό Ιδρυμα Ελ. Βενιζέλου, την Coca Cola, την ΑΒΕΑ, τη ΦΥΤΑΓΟΡΑ, την Χρύσα Μουζακίτη και την Mouzakiti Graphics, To MANΝA Τσατσαρωνάκη, το Φούρνος Δέσποινα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕΑΚΧ και τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο Χανίων, την ΠΕΚΥΚΡ, την 115 Π.Μ., το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, τον Ν. Αντωνογιαννάκη, τον Α. Περβολαράκη, την Αγωνόδικο Επιτροπή, τα ΜΜΕ, τους γονείς των αθλητών, μέλη του Ομίλου, καθώς επίσης και όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην τέλεση και επιτυχία των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ09/08/2018

ΣΤΗΝ 16ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΜΙΚΤΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στον προκριματικό των 400μ. μικτή, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/08/2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ LIONS

Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διοργάνωσαν οι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ