Ευχαριστήριο για τα 17α Βενιζέλεια

Με απόλυτη επιτυχία, οργανωτική και αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν τα 17α διεθνή Βενιζέλεια Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χανίων. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 23 Σωματεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Γαλλία με 205 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Η επιτυχία αυτή βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στους παρακάτω χορηγούς – υποστηρικτές τους οποίους ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ο.Ε. και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΕΑ Τηλεόραση

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το ξενοδοχείο PORTO PLATANIAS και ιδιαίτερα τον κ. Καπάκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, την ANEK LINES, το KMF, το ΣYNKA, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, το ΠΛΑΙΣΙΟ, το DERM COSMETICS Dermatology – Cosmetic & Laser clinic by G. Μυλωνάκης, το Θ. & Γ. Κυριακάκη Χρυσό και Ασήμι, το KRETATHERM Ξυδάκης , το Μικρό Café, Τα Νεώρια Ξυλούρης – Χαλκιαδάκης, το AQUA FIT Sports, το Εθνικό Ιδρυμα Ελ. Βενιζέλου, την Coca Cola, την ΑΒΕΑ, τη ΦΥΤΑΓΟΡΑ, την Χρύσα Μουζακίτη και την Mouzakiti Graphics, To MANΝA Τσατσαρωνάκη, το Φούρνος Δέσποινα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕΑΚΧ και τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο Χανίων, την ΠΕΚΥΚΡ, την 115 Π.Μ., το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, τον Ν. Αντωνογιαννάκη, τον Α. Περβολαράκη, την Αγωνόδικο Επιτροπή, τα ΜΜΕ, τους γονείς των αθλητών, μέλη του Ομίλου, καθώς επίσης και όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην τέλεση και επιτυχία των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/05/2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ 9ΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Μια νέα αγωνιστική δραστηριότητα περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ15/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 31 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Σημαντικές επιδόσεις, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση εν όψει της πραγματοποίησης των Παγκρήτιων αγώνων που θα ακολουθήσουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ