Ευχαριστήριο για τα 17α Βενιζέλεια

Με απόλυτη επιτυχία, οργανωτική και αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν τα 17α διεθνή Βενιζέλεια Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χανίων. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 23 Σωματεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Γαλλία με 205 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Η επιτυχία αυτή βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στους παρακάτω χορηγούς – υποστηρικτές τους οποίους ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ο.Ε. και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΕΑ Τηλεόραση

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το ξενοδοχείο PORTO PLATANIAS και ιδιαίτερα τον κ. Καπάκη και το προσωπικό του ξενοδοχείου, την ANEK LINES, το KMF, το ΣYNKA, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, το ΠΛΑΙΣΙΟ, το DERM COSMETICS Dermatology – Cosmetic & Laser clinic by G. Μυλωνάκης, το Θ. & Γ. Κυριακάκη Χρυσό και Ασήμι, το KRETATHERM Ξυδάκης , το Μικρό Café, Τα Νεώρια Ξυλούρης – Χαλκιαδάκης, το AQUA FIT Sports, το Εθνικό Ιδρυμα Ελ. Βενιζέλου, την Coca Cola, την ΑΒΕΑ, τη ΦΥΤΑΓΟΡΑ, την Χρύσα Μουζακίτη και την Mouzakiti Graphics, To MANΝA Τσατσαρωνάκη, το Φούρνος Δέσποινα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕΑΚΧ και τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο Χανίων, την ΠΕΚΥΚΡ, την 115 Π.Μ., το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, την Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, τον Ν. Αντωνογιαννάκη, τον Α. Περβολαράκη, την Αγωνόδικο Επιτροπή, τα ΜΜΕ, τους γονείς των αθλητών, μέλη του Ομίλου, καθώς επίσης και όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην τέλεση και επιτυχία των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ22/07/2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΚΑΧΡΗ

Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων Β σημειώθηκε στον τελικό των 400μ. ελεύθερο από τον Αλέξανδρο Κάχρη. Ο Χανιώτης πρωταθλητής σημείωσε …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ21/07/2018

ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Στα τέσσερα μετάλλια ανέρχεται πλέον η συγκομιδή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης για τις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ