Ευχαριστήριο

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί τον κ. Θεοδωρόπουλο για την κατανόηση που επέδειξε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες με το Κολυμβητήριο Χανίων, παραχωρώντας την πισίνα των Εκπαιδευτηρίων στο Ακρωτήρι στους αθλητές του Ομίλου για προπονήσεις.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αξίζει συγχαρητηρίων και ο Ναυτικός Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να τα αποδώσει και δημοσίως.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το φίλο σωματείο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου που άπλωσε χείρα βοήθειας στους αθλητές του Ομίλου μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μη στερηθούν τις προπονήσεις τους, καθώς επίσης ευχαριστούμε και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων για την υποστήριξή του.

Ο Ναυτικός Όμιλος χαίρεται ωστόσο ιδιαίτερα γιατί σε όλη αυτή τη μακρά αγωνιστική και όχι μόνο διαδρομή του στο χώρο του ναυταθλητισμού, αποδεικνύεται ότι έχει κάνει πολλούς φίλους και συμμάχους. Αυτό είναι που μας γεμίζει με αισιοδοξία, κουράγιο αλλά και μας υποχρεώνει από την άλλη να συνεχίσουμε απρόσκοπτοι το έργο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ