Ευχαριστίες για τους Κορίσσιους αγώνες

 Ν.Ο. Χανίων με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των 10ων Κορίσσιων διασυλλογικών αγώνων κανόε καγιάκ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν σημαντικά προκειμένου η διοργάνωση να χαρακτηριστεί άρτια και απόλυτα επιτυχημένη.

 

 

ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ που κάθε χρόνο από το 2000 αποτελεί τον συνδιοργανωτή.

ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ  που αποδεικνύει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό.

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ, που απέδειξε διά της παρουσίας του προέδρου κ. Νικολόπουλου πως αναγνωρίζει το έργο του Ν.Ο. Χανίων.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.

ΤΟΝ ΟΠΑΠ & ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES που ήταν οι χορηγοί των αγώνων.

Παράλληλα, ο ΝΟΧ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το ξενοδοχείο FERENIKI στην Γεωργιούπολη, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, την αρτοποιεία Κλαπάκη, την EUROCAR Φαντριδάκης ΑΕΒΕΕ, την DALCO Πόρτα-Παράθυρο, τη ΔΕΔΙΣΑ, τους δήμους Σούδας, Αρμένων, Βάμου, Κρυονερίδας, και Φρε, τα super markets ΙΝΚΑ, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, τους Μύλους Κρήτης, την ΠΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-Αδάμ Τζουρμπάκης, την εταιρεία Art ΩRIΩΝ Craft στις Kαλύβες, τα Ηλεκτρικά Είδη Σκορδυλάκης, την εταιρεία Δημοτάκης-Χαλεβελάκης Ο.Ε., την Τεντοτεχνική-Στέλιος Μπαδογιάννης, τον Σ.Ε.ΗΛ.Χ., την εταιρεία Communication Systems και την κτηνίατρο Μαρία Καμπουράκη.

Σύμφωνα με τον έφορο του τμήματος κανόε καγιάκ, Δημήτρη Καλλιβρετάκη, «οι αθλητές του Ν.Ο. Χανίων έδωσαν στους Κορίσσιους αγώνες τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας έτσι γιατί συγκαταλέγεται μέσα  στα τρία κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα. Προκειμένου  τα πράγματα να βρίσκονται σε αυτό το σημείο, έχει συμβάλει τα μέγιστα το δημοτικό Ναυταθλητικό κέντρο Σούδας με τις ιδανικές συνθήκες άθλησης που μας παρέχει, το Αθλητικό Γυμνάσιο & Λύκειο Σούδας που μας δίνει την δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας των αθλητών αλλά και ο επίσημος χορηγός του τμήματος, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES που είναι  πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει».

Ο Ν.Ο. Χανίων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ακόμα όλους τους γονείς που αποτελούν και στο τμήμα κανόε καγιάκ, σοβαρό υποστηρικτή των προσπαθειών, την γιατρό των αγώνων Ράνια Μαρκαντωνάκη που προσέφερε τις υπηρεσίες της δωρεάν και τον Κωνσταντίνο Σαράντο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «ΓΥΑΛΟΣ» στο Κολυμπάρι  για το πλούσιο γεύμα που προσέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ11/12/2019

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΑΡΙΑ

Επιμορφωτική ημερίδα για την επιρροή των ηλεκτρονικών μέσων στη ζωή των εφήβων-αθλητών και για τη διαχείριση μιας αποτυχημένης κούρσας και …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/12/2019

ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΠΡΙΝΤ ΕΝΝΕΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ Εθνικών ομάδων σπριντ θα έχουν αυτό το Σάββατο (7/12) 9 αθλητές και 2 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ