Δωρεά από το σύλλογο γονέων κολύμβησης στους αθλητές του τμήματος Ειδικής Αθλησης

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε το ΔΣ του συλλόγου γονέων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Κάνοντας πράξη την ιδέα τους και δείχνοντας την αλληλεγγύη και την ευαισθησία τους, κολυμβητές και κολυμβήτριες παρέδωσαν στους αθλητές Ειδικής Αθλησης του Ναυτικού Ομίλου μπουρνούζια, τα οποία προηγουμένως είχε προσφέρει η Περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται από το σύλλογο:

«Κατά την ημερίδα αγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης, που διεξήχθη τον περασμένο Ιανουάριο στο Ηράκλειο δοθήκαν τα συγκεκριμένα μπουρνούζια από την Περιφέρεια Κρήτης ως προσφορά στο τμήμα κολύμβησης. Αμέσως σκεφτήκαμε ότι από τη στιγμή που το πλήθος του τμήματός μας είχε προμηθευτεί ήδη μπουρνούζια θα ήταν καλό να δοθούν στο τμήμα των ΑμΕΑ, του κ. Κώστα Νικολαντωνάκη.

Οπότε, μην χάνοντας χρόνο, ήρθαμε άμεσα σ’ επαφή με τον κ. Νικολαντωνάκη για να του εκφράσουμε την πρόθεσή μας και να βρούμε την κατάλληλη στιγμή ώστε αυτά τα μπουρνούζια να δοθούν στα παιδιά του Τ.Ε.Α.. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να παραδοθούν από τα παιδιά του δικού μας τμήματος, όπως κι έγινε.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές μας που μας βοήθησαν σε αυτή την κίνηση, αλλά και τα παιδιά του Τ.Ε.Α. που μας αγκάλιασαν, μας γέμισαν χαρά ενώ μας χάρισαν ένα από τα μετάλλια τους που κατέκτησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/05/2023

ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Την εμπειρία να λάβουν μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο την Κυριακή 28 Μαΐου είχαν την ευκαιρία να …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ25/05/2023

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΟΦ. ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ

Μία ακόμα νεαρή κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η γεννημένη το έτος 2012, Σοφία Γαρεφαλάκη εντάχθηκε στο πρόγραμμα επίλεκτων για …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ