Διεξήχθη η γιορτή του πόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας, αλλά και του τμήματος εκμάθησης είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαρούν αυτή τη γιορτή, που όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, πραγματοποιείται ουσιαστικά για εκείνα. Επίσης, παρόντα ήταν όλα τα παιδιά από τις αγωνιστικές ομάδες.

Σαν μια οικογένεια, το τμήμα πόλο, είχε την ευκαιρία να ανταμώσει για μια τελευταία φορά αυτή τη σεζόν, ανανεώνοντας το ραντεβού σε λίγες εβδομάδες από σήμερα για την επόμενη που ακολουθεί.

Φυσικά, το πιο διασκεδαστικό γεγονός δεν ήταν άλλο από τους αγώνες που διεξήχθησαν, με τους… μπαμπάδες των μικρών να χωρίζονται σε ομάδες και να δείχνουν τις δυνατότητές τους στο πόλο!

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ, Τζίνα Λιοτσάκη: «Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του πόλο πραγματοποίησε την καλοκαιρινή γιορτή του. Ο προαύλιος χώρος γέμισε από γονείς, παιδιά και προπονητές. Ευχαριστούμε όλους όσοι συντέλεσαν για να γίνει η γιορτή μας καλύτερη και τελικά αυτοί ήταν πάρα πολλοί. Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και από τον Σεπτέμβρη ξανά στα λημέρια μας, όλοι μαζί, ενωμένοι για μια πιο δυνατή χρονιά! Σας ευχαριστούμε όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ08/12/2018

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την έδρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, επικρατώντας με 9-3 για …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ08/12/2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟ

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ηλίας Μαχαίρας. Από …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ