Διεξήχθη η γιορτή του πόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας, αλλά και του τμήματος εκμάθησης είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαρούν αυτή τη γιορτή, που όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, πραγματοποιείται ουσιαστικά για εκείνα. Επίσης, παρόντα ήταν όλα τα παιδιά από τις αγωνιστικές ομάδες.

Σαν μια οικογένεια, το τμήμα πόλο, είχε την ευκαιρία να ανταμώσει για μια τελευταία φορά αυτή τη σεζόν, ανανεώνοντας το ραντεβού σε λίγες εβδομάδες από σήμερα για την επόμενη που ακολουθεί.

Φυσικά, το πιο διασκεδαστικό γεγονός δεν ήταν άλλο από τους αγώνες που διεξήχθησαν, με τους… μπαμπάδες των μικρών να χωρίζονται σε ομάδες και να δείχνουν τις δυνατότητές τους στο πόλο!

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ, Τζίνα Λιοτσάκη: «Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του πόλο πραγματοποίησε την καλοκαιρινή γιορτή του. Ο προαύλιος χώρος γέμισε από γονείς, παιδιά και προπονητές. Ευχαριστούμε όλους όσοι συντέλεσαν για να γίνει η γιορτή μας καλύτερη και τελικά αυτοί ήταν πάρα πολλοί. Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και από τον Σεπτέμβρη ξανά στα λημέρια μας, όλοι μαζί, ενωμένοι για μια πιο δυνατή χρονιά! Σας ευχαριστούμε όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ