Διεκδικούν προκρίσεις στον Σχοινιά

Στην α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ Σπριντ θα λάβουν μέρος 10 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του ΝΟΧ έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία στις προκρίσεις με σκοπό να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οσον αφορά τον τρόπο που θ’ αγωνιστούν, αυτό θα γίνει με σκάφη Κ1 (μονοθέσια) σε αποστάσεις 2000μ. Ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κάνουν την συγκεκριμένη απόσταση δύο φορές και το άθροισμα των χρόνων τους θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη στην κάθε κατηγορία. Το 50% των αθλητών σε κάθε κατηγορία προκρίνεται στην επόμενη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου.

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: Κουτσοποδιώτης Γ., Μεταξάς Χ.

ΕΦΗΒΟΙ: Τζανακόπουλος Α., Τσουπάκης Χ., Μαυρομμάτης Μ., Φραγκόπουλος Γ., Πολυχρονάκης Σ, Κερασιώτης Π., Ξυρουχάκης Ε.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Καράκη Κλ.

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

Δίπλα μας είναι πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES. Επίσης, ευχαριστούμε τον Γιάννη Σπανουδάκη, ιδιοκτήτη του πρακτορείου ασφαλειών Α.Ι.Β. Leaders Brokers, τον κ. Νεκτάριο Χατζηδάκη, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκίνητων στη Σούδα και τον κ. Θοδωρή Ιωάννου, ιδιοκτήτη καταστήματος με αντιπροσωπείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων για την πολύτιμη βοήθεια του προς το τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ20/04/2019

ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Το παρών στα πανελλήνια πρωταθλήματα των Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5.000μ. και των Μεσαίων Αποστάσεων SUP 6.000μ. δίνει ο …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ12/04/2019

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 3Η ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Την ύψιστη τιμή να βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος ως το πρώτο σωματείο της χώρας, βάσει της αξιολόγησης η οποία …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ