Διακρίσεις για τον Γαροφαλάκη

Σε σημαντικές διοργανώσεις μετείχε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο αθλητής Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Κωνσταντίνος Γαροφαλάκης.

Οι διοργανώσεις αυτές έλαβαν χώρα στη Σούγια, τα Σφακιά και την Χρυσή Ακτή, με τον Χανιώτη αθλητή να καταφέρνει σημαντικές διακρίσεις στο αγώνισμα της κολύμβησης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ

Ο Γαροφαλάκης μετείχε αρχικά στον 9ο Κολυμβητικό Παράπλου Σούγιας, το Σάββατο 27 Ιουνίου, κολυμπώντας στα 1.500μ. στην ανοικτή θάλασσα, συνοδεία του προπονητή του στον Ναυτικό Ομιλο Κώστα Νικολαντωνάκη και όπου τερμάτισε στην 1η θέση. Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Κανδάνου & Σελίνου, o Σύλλογος Επαγγελματιών Σούγιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούγιας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μαραθώνιας Κολύμβησης, “ΑΛΣ”.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ

Στη συνέχεια, την Κυριακή 2 Αυγούστου, ο Γαροφαλάκης μετείχε μαζί με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Μιχάλη Κοκολινάκη στον αγώνα διάθλου που πραγματοποιήθηκε στην Χρυσή Ακτή. Ο Γαροφαλάκης αγωνίστηκε στην κολύμβηση και ο Κοκολινάκης στο τρέξιμο, κατακτώντας τη 2η θέση. Επρόκειτο για τον αγώνα “Chania Aquathlon 2015”, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων και τον Α.Π.Σ. Άνεμο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ

Τέλος, ο Γαροφαλάκης, μαζί με τον Κ. Νικολαντωνάκη μετείχαν σε ένα ακόμα αθλητικό γεγονός, τον 2ο διεθνή Παράπλου Σφακίων, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Φραγκοκάστελλο, κατακτώντας την 1η θέση στα 1.500μ.. Η διοργάνωση ανήκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σφακίων και τον πανελλήνιο Σύλλογο Μαραθώνιας Κολύμβησης, “ΑΛΣ”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ