Διακρίσεις για τον Γαροφαλάκη

Σε σημαντικές διοργανώσεις μετείχε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο αθλητής Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Κωνσταντίνος Γαροφαλάκης.

Οι διοργανώσεις αυτές έλαβαν χώρα στη Σούγια, τα Σφακιά και την Χρυσή Ακτή, με τον Χανιώτη αθλητή να καταφέρνει σημαντικές διακρίσεις στο αγώνισμα της κολύμβησης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ

Ο Γαροφαλάκης μετείχε αρχικά στον 9ο Κολυμβητικό Παράπλου Σούγιας, το Σάββατο 27 Ιουνίου, κολυμπώντας στα 1.500μ. στην ανοικτή θάλασσα, συνοδεία του προπονητή του στον Ναυτικό Ομιλο Κώστα Νικολαντωνάκη και όπου τερμάτισε στην 1η θέση. Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Κανδάνου & Σελίνου, o Σύλλογος Επαγγελματιών Σούγιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούγιας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μαραθώνιας Κολύμβησης, «ΑΛΣ».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ

Στη συνέχεια, την Κυριακή 2 Αυγούστου, ο Γαροφαλάκης μετείχε μαζί με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Μιχάλη Κοκολινάκη στον αγώνα διάθλου που πραγματοποιήθηκε στην Χρυσή Ακτή. Ο Γαροφαλάκης αγωνίστηκε στην κολύμβηση και ο Κοκολινάκης στο τρέξιμο, κατακτώντας τη 2η θέση. Επρόκειτο για τον αγώνα «Chania Aquathlon 2015», που διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων και τον Α.Π.Σ. Άνεμο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ

Τέλος, ο Γαροφαλάκης, μαζί με τον Κ. Νικολαντωνάκη μετείχαν σε ένα ακόμα αθλητικό γεγονός, τον 2ο διεθνή Παράπλου Σφακίων, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Φραγκοκάστελλο, κατακτώντας την 1η θέση στα 1.500μ.. Η διοργάνωση ανήκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σφακίων και τον πανελλήνιο Σύλλογο Μαραθώνιας Κολύμβησης, «ΑΛΣ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣΑΒ06/04/2019

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ