Διάκριση για το σκάφος JMANIA

Με μια μεγάλη επιτυχία για τη χανιώτικη ιστιοπλοΐα και ειδικότερα για άτομο από πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε η β’ και τελική φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών J24.

Η αναφορά γίνεται για το πλήρωμα του σκάφους, JMANIA, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Τριμιδά, το οποίο κατέλαβε την 4η θέση, ενώ αναδείχθηκε στην 1η θέση στην ετήσια λίστα κατάταξης για το 2018.

Η β’ και τελική φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 26 με 28 Οκτωβρίου στον κόλπο Ηρακλείου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Γαζίου Κρήτης.

Ειδικότερα, το πλήρωμα του σκάφους JMANIA αποτελείτο από τους Κηφίδη Χρήστο, Σκοτειδά Κύνθια, Λενακάκη Στέλλα και Νίκο Ζαχαριουδάκη. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Τριμιδάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 49ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 49ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα της Σχολής θα ξεκινήσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ι.Ο.

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ