Διάκριση για το σκάφος JMANIA

Με μια μεγάλη επιτυχία για τη χανιώτικη ιστιοπλοΐα και ειδικότερα για άτομο από πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε η β’ και τελική φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών J24.

Η αναφορά γίνεται για το πλήρωμα του σκάφους, JMANIA, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Τριμιδά, το οποίο κατέλαβε την 4η θέση, ενώ αναδείχθηκε στην 1η θέση στην ετήσια λίστα κατάταξης για το 2018.

Η β’ και τελική φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 26 με 28 Οκτωβρίου στον κόλπο Ηρακλείου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Γαζίου Κρήτης.

Ειδικότερα, το πλήρωμα του σκάφους JMANIA αποτελείτο από τους Κηφίδη Χρήστο, Σκοτειδά Κύνθια, Λενακάκη Στέλλα και Νίκο Ζαχαριουδάκη. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Τριμιδάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ23/07/2020

ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ» Η 37Η ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Εληξε με επιτυχία το 57ο διεθνές ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου παρά τις συναφείς δυσκολίες και περιορισμούς, που αντιμετώπισε όμως αποτελεσματικά ο …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΙΘΡΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ»

Ο πρώτος ιστιοπλοϊκός αγώνας για το 2020 στο πλαίσιο του τοπικού, κοινού πρωταθλήματος ΝΟΧ-ΙOΧ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/1). Ο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ