Διάκριση για το σκάφος JMANIA

Με μια μεγάλη επιτυχία για τη χανιώτικη ιστιοπλοΐα και ειδικότερα για άτομο από πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε η β’ και τελική φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών J24.

Η αναφορά γίνεται για το πλήρωμα του σκάφους, JMANIA, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Τριμιδά, το οποίο κατέλαβε την 4η θέση, ενώ αναδείχθηκε στην 1η θέση στην ετήσια λίστα κατάταξης για το 2018.

Η β’ και τελική φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 26 με 28 Οκτωβρίου στον κόλπο Ηρακλείου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Γαζίου Κρήτης.

Ειδικότερα, το πλήρωμα του σκάφους JMANIA αποτελείτο από τους Κηφίδη Χρήστο, Σκοτειδά Κύνθια, Λενακάκη Στέλλα και Νίκο Ζαχαριουδάκη. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Τριμιδάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ14/11/2019

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΝΑΡΗΣ»

Την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος αγώνας ιστιοπλοΐας για σκάφη ανοικτής θάλασσας που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ19/09/2019

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (15/9) ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων υπό την …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ