Διάκριση για το σκάφος JMANIA

Με μια μεγάλη επιτυχία για τη χανιώτικη ιστιοπλοΐα και ειδικότερα για άτομο από πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε η β’ και τελική φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών J24.

Η αναφορά γίνεται για το πλήρωμα του σκάφους, JMANIA, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Τριμιδά, το οποίο κατέλαβε την 4η θέση, ενώ αναδείχθηκε στην 1η θέση στην ετήσια λίστα κατάταξης για το 2018.

Η β’ και τελική φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 26 με 28 Οκτωβρίου στον κόλπο Ηρακλείου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Γαζίου Κρήτης.

Ειδικότερα, το πλήρωμα του σκάφους JMANIA αποτελείτο από τους Κηφίδη Χρήστο, Σκοτειδά Κύνθια, Λενακάκη Στέλλα και Νίκο Ζαχαριουδάκη. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Τριμιδάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΑΡ25/09/2020

ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενημερώνει ότι τα μαθήματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ24/09/2020

ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΧ ΑΠΟ 17/10 ΕΩΣ 18/11/2020

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως θα λειτουργήσει σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ