Διάκριση για το σκάφος JMANIA

Με μια μεγάλη επιτυχία για τη χανιώτικη ιστιοπλοΐα και ειδικότερα για άτομο από πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε η β’ και τελική φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών J24.

Η αναφορά γίνεται για το πλήρωμα του σκάφους, JMANIA, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Τριμιδά, το οποίο κατέλαβε την 4η θέση, ενώ αναδείχθηκε στην 1η θέση στην ετήσια λίστα κατάταξης για το 2018.

Η β’ και τελική φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 26 με 28 Οκτωβρίου στον κόλπο Ηρακλείου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, με διοργανωτή τον Ναυτικό Ομιλο Γαζίου Κρήτης.

Ειδικότερα, το πλήρωμα του σκάφους JMANIA αποτελείτο από τους Κηφίδη Χρήστο, Σκοτειδά Κύνθια, Λενακάκη Στέλλα και Νίκο Ζαχαριουδάκη. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Τριμιδάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΙΘΡΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ»

Ο πρώτος ιστιοπλοϊκός αγώνας για το 2020 στο πλαίσιο του τοπικού, κοινού πρωταθλήματος ΝΟΧ-ΙOΧ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/1). Ο …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ16/01/2020

ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΧ-ΙΟΧ

Αγώνα ιστιοπλοΐας διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την προσεχή Κυριακή (19/1) για σκάφη ανοικτής θάλασσας. Πρόκειται για έναν ακόμη αγώνα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ