Δεύτερη θέση στην Ελλάδα στο ωκεάνιο καγιάκ

Με τον καλύτερο τρόπο εγκαινιαστήκαν τα σκάφη ωκεάνιου καγιάκ που προσφέρθηκαν ως δωρεά από την Περιφέρεια Κρήτης στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Βάρκιζα την Κυριακή 22 Μαΐου, οι αθλητές του ΝΟΧ κατέκτησαν τη 2η θέση στην Ελλάδα!

Ειδικότερα, οι Νίκος Διακάκης και Ευτυχία Αλεξανδράκη κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων αντίστοιχα, βοηθώντας έτσι τον Ναυτικό Ομιλο ν’ αναρριχηθεί σε μία από τις κορυφαίες θέσεις της διοργάνωσης. Επίσης, στην κατηγορία των ανδρών τα καλύτερα πλασαρίσματα είχαν οι Α. Αναγνωστόπουλος και Γ. Κουτσοποδιώτης οι οποίοι κατέκτησαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα, ενώ άτυχη στον αγώνα της στάθηκε η Κ. Κισσαμιτάκη, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα με το πηδάλιο του σκάφους της με συνέπεια ν’ αποχωρήσει.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ξεκινά νέα τμήματα εκμάθησης για κανόε καγιάκ και SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω, στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:00-19:00.

Αρωγός στην προσπάθεια κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, η ΑΝΕΚ LINES, καθώς και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ22/06/2022

“ΠΕΤΑΞΑΝ” ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Για το Βελιγράδι αναχώρησε η Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ, στις τάξεις της οποίας έχουν περιληφθεί οι Νίκος Διακάκης και …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ14/06/2022

ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΚΑΤ. ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία εξέλιξη στην ενασχόλησή της με το άθλημα του κανόε καγιάκ προκύπτει για την Κατερίνα Κισσαμιτάκη. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ