Δεκάδες παιδιά στην γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων

Με επιτυχία και υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε τις εξέδρες στο κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης και του προγράμματος ολοήμερης αθλητικής δραστηριότητας.

Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία για περισσότερες από δύο ώρες να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων που απέκτησαν μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού στο κολύμπι, ενθουσιάζοντας τους γονείς και τους φίλους τους που απόλαυσαν έτσι ένα μοναδικό θέαμα.

Παράλληλα και όπως γίνεται πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος προχώρησε σε μία σύντομη και πολύ εποικοδομητική παρουσίαση των αθλημάτων που καλλιεργεί, από το πόλο, την κολύμβηση, την τεχνική και την καλλιτεχνική κολύμβηση μέχρι το κανόε καγιάκ, το SUP και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, παρουσιάστηκε και το κοινωνικό πρόγραμμα που λειτουργεί ο Ομιλος και που αφορά τη ναυαγοσωστική και το τμήμα ειδικής άθλησης ή Special Olympics.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος με στη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό των προπονητών και εκπαιδευτών του, καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό παιδιών, μυώντας τα ουσιαστικά στον υγρό στίβο. Γεγονός αποτελεί επίσης ότι πολλά από αυτά τα παιδιά επανδρώνουν στην πορεία των χρόνων τα τμήματα του Ομίλου και εξελίσσονται, έχοντας την πρώτη τους εμπειρία, είτε στα τμήματα εκμάθησης, είτε λαμβάνοντας μέρος στο ολοήμερο, σε πρωταθλητές, έχοντας διακρίσεις και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους γονείς για την συνεχή τους στήριξη, την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στον Ναυτικό Ομιλο.

Κλείνοντας, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τα Super Market ΣΥΝ.ΚΑ. για την προσφορά των γλυκισμάτων στο περιθώριο της γιορτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ23/05/2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι διοργανώνει θερινά αθλητικά προγράμματα για παιδιά εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ειδικότερα: • Κολύμβηση …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ23/05/2019

ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη η τακτική Γενική Συνέλευση στον Nαυτικό Ομιλο Χανίων. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός για τη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ