Δεκάδες παιδιά στην γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων

Με επιτυχία και υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος κατέκλυσε τις εξέδρες στο κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης και του προγράμματος ολοήμερης αθλητικής δραστηριότητας.

Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία για περισσότερες από δύο ώρες να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων που απέκτησαν μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού στο κολύμπι, ενθουσιάζοντας τους γονείς και τους φίλους τους που απόλαυσαν έτσι ένα μοναδικό θέαμα.

Παράλληλα και όπως γίνεται πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος προχώρησε σε μία σύντομη και πολύ εποικοδομητική παρουσίαση των αθλημάτων που καλλιεργεί, από το πόλο, την κολύμβηση, την τεχνική και την καλλιτεχνική κολύμβηση μέχρι το κανόε καγιάκ, το SUP και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, παρουσιάστηκε και το κοινωνικό πρόγραμμα που λειτουργεί ο Ομιλος και που αφορά τη ναυαγοσωστική και το τμήμα ειδικής άθλησης ή Special Olympics.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος με στη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό των προπονητών και εκπαιδευτών του, καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό παιδιών, μυώντας τα ουσιαστικά στον υγρό στίβο. Γεγονός αποτελεί επίσης ότι πολλά από αυτά τα παιδιά επανδρώνουν στην πορεία των χρόνων τα τμήματα του Ομίλου και εξελίσσονται, έχοντας την πρώτη τους εμπειρία, είτε στα τμήματα εκμάθησης, είτε λαμβάνοντας μέρος στο ολοήμερο, σε πρωταθλητές, έχοντας διακρίσεις και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους γονείς για την συνεχή τους στήριξη, την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στον Ναυτικό Ομιλο.

Κλείνοντας, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τα Super Market ΣΥΝ.ΚΑ. για την προσφορά των γλυκισμάτων στο περιθώριο της γιορτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ17/01/2019

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ Ε.Α.Κ. ΧΑΝΙΩΝ

Στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αποφάσισαν να επισημάνουν τα …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ15/01/2019

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Διάρρηξη υπήρξε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν κατά πάσα πιθανότητα τις βραδινές ώρες της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ