Δεύτερος στην Ελλάδα με συγκομιδή 45 μεταλλίων

Με τρία πανελλήνια ρεκόρ από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη, τις σκυτάλες 4×200μ. επιφάνεια παίδων και 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ, αλλά και την κατάκτηση συνολικά 45 μεταλλίων, 19 χρυσά, 11 ασημένια και 15 χάλκινα, ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Χίο.

Οι αθλητές της ομάδας του Ηλία Καλαμαρίδη έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό, πετυχαίνοντας το στόχο που είχε τεθεί σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς κατάφεραν ν’ αναδειχθούν στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 39 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΝΟΧ κατετάγη στη 2η θέση στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και στις προαγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την παράδοση που κατέχει στο άθλημα.

Οι επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν πολλές, αλλά αυτές που έκαναν τη διαφορά είναι από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη στα 400μ. Υ/Β, η οποία έδειξε ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί στην Αίγυπτο, ενώ πολλές υποσχέσεις άφησαν οι παίδες, Βασίλης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Λεδάκης, Μάριος-Στέργιος Ρινακάκης και Ιάσωνας Χίνος, οι οποίοι κατέρριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4×200μ. επιφάνεια. Το τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου σημειώθηκε στα 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ από τους Κωνσταντίνο Ρημαντωνάκη, Κωνσταντίνα Κογιαννάκη, Μιχαέλα Μπαλολάκη και Εμμανουήλ Λιόλιο.

Να σημειωθεί πως παρότι η ΚΟΕ ενημέρωνε καθημερινά για τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος, εξαίρεση αποτέλεσε η τέταρτη και τελευταία ημέρα, γεγονός που δεν βοήθησε στην αναλυτική παρουσίαση των επιδόσεων των αθλητών του ΝΟΧ, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ημερών της διοργάνωσης. Ουσιαστικά, δεν έχουν αποτυπωθεί τα πλήρη αποτελέσματα για την Κυριακή (14/7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/02/2020

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 54 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με την κατάκτηση 54 μεταλλίων (22 χρυσά, 19 ασημένια, 13 χάλκινα) ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ