«Χρυσός» ο Παπαστάμος με διπλό όριο

Η επίδοση για τον Απόστολο Παπαστάμο με 4:18.38 στον τελικό των 400μ. μικτή, εκτός του ότι του απέφερε το χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ (ανδρών/γυναικών) που διεξάγονται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αποτελεί διπλό όριο.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έπιασε το όριο για το πανευρωπαϊκό (Καζάν, Ιούνιος), αλλά και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης (Βουδαπέστη, Αύγουστος), σημειώνοντας μια σπουδαία επίδοση, που επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και το ταλέντο που τον συνοδεύει. Μια επίδοση που τον ανέδειξε στην 1η θέση, μετά τη 2η και το ασημένιο που κατέκτησε την πρώτη μέρα των αγώνων στα 200μ. μικτή.

Εξαιρετική, όμως, ήταν η επίδοση και από τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος έλαβε μέρος στον τελικό των 200μ. ύπτιο, σημειώνοντας επίδοση 2:09.51 που τον έφερε στην 6η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης. Ο πρωταθλητής του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ