«Χρυσός» ο Παπαστάμος με διπλό όριο

Η επίδοση για τον Απόστολο Παπαστάμο με 4:18.38 στον τελικό των 400μ. μικτή, εκτός του ότι του απέφερε το χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ (ανδρών/γυναικών) που διεξάγονται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αποτελεί διπλό όριο.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έπιασε το όριο για το πανευρωπαϊκό (Καζάν, Ιούνιος), αλλά και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης (Βουδαπέστη, Αύγουστος), σημειώνοντας μια σπουδαία επίδοση, που επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και το ταλέντο που τον συνοδεύει. Μια επίδοση που τον ανέδειξε στην 1η θέση, μετά τη 2η και το ασημένιο που κατέκτησε την πρώτη μέρα των αγώνων στα 200μ. μικτή.

Εξαιρετική, όμως, ήταν η επίδοση και από τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος έλαβε μέρος στον τελικό των 200μ. ύπτιο, σημειώνοντας επίδοση 2:09.51 που τον έφερε στην 6η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/03/2019

ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΣΑΡΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗ…

Σε μία σειρά από διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις θα λάβουν μέρος οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/03/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι οι εργασίες για τη σχολή κριτών χρονομετρών κολύμβησης θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 23 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ