Χρυσή η Ζουζούνη, χάλκινο το ομαδικό των νεανίδων!

Δύο μεγάλες επιτυχίες πιστοποιούν το εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, έχουν καταφέρει ήδη να κερδίσουν δύο μετάλλια και κυρίως τις εντυπώσεις από τις χορογραφίες!

Η πρώτη και σημαντικότερη, αφορά την Βιολέτα Ζουζούνη, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα του τεχνικού σόλο. Η Ζουζούνη παρουσίασε μία εξαιρετική χορογραφία, δικαιολογώντας γιατί θεωρείται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας, ενώ είναι υποψήφια για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι, στο Τόκιο. Η βαθμολογία που απέσπασε από τους κριτές ήταν 84,0647β. που της χάρισε το χρυσό, αφήνοντας στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα την Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ) και τη Δανάη Καριώρη (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης).

Το δεύτερο μετάλλιο του Ναυτικού Ομίλου ήταν… χρώματος χάλκινου και ήρθε στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού. Τα κορίτσια κατάφεραν να παρουσιάσουν επίσης μια πολύ όμορφη χορογραφία η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ειδικότερα το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία, Εικοσιπεντάκη Αναστασία (R) και Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα (R).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/02/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 11 ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στη δράση επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο τέλος …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/12/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Πρόσκληση για μία αθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέφτασε από την Εθνική ομάδα στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, η πρόσκληση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ