Χρυσές και στο κόμπο οι κορασίδες Α

Εξαιρετικά ολοκληρώθηκε η παρουσία για τις κορασίδες Α στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που φιλοξενήθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο ομαδικό κατάλαβαν επίσης την 1η θέση στο χορευτικό του κόμπο. Ως εκ τούτου κατέκτησαν δύο χρυσά, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Συνολικά, ο ΝΟ Χανίων αναδείχτηκε στην 3η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό και τον ΚΟ Ηρακλείου που κατέκτησε τη 2η θέση.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή είναι τα εξής:

Κόμπο
• 1η θέση – 73,5333β.
Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Μπόκου Αντωνία, Ντουρουντάκη Αντωνία, Πανάγαρη Αργυρώ, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (R Βλαχαντώνη Παναγιώτα – Κανατάκη Ειρήνη)

Σόλο
• 9η θέση – 70.0982β.
Τζατζιμάκη Αγγελική
• 15η θέση – 69.0689β.
Μηνά Μαρία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ25/10/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρία κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν επιλεγεί για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών που θα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/10/2021

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Τη δυναμική τους παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η αυλαία του οποίου έπεσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επιβεβαίωσαν τα κορίτσια καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ