«Χρυσές» οι Κορασίδες Β!

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφουν οι Κορασίδες Β! Τα εντυπωσιακά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να σφραγίσουν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο χειμερινό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (17/2) το απόγευμα στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, η 1η θέση έρχεται στο ομαδικό για τα νεαρά κορίτσια, που επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ταλέντο που τα συνοδεύει κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στο χορευτικό που παρουσίασαν και το οποίο επιβραβεύτηκε με τη μεγαλύτερη βαθμολογία! Συγκεκριμένα, τα κορίτσια που το συνέθεσαν είναι τα εξής: Βλαχαντώνη, Δημητρακοπούλου, Κανατάκη, Κλαουράκη, Μηνά, Μήτση, Μπόκου και Ξεκουκουλωτάκη (αναπληρωματικές ήταν οι Μπαδιεριτάκη και Παπουτσάκη).

Επίσης, ο Ναυτικός Ομιλος είχε κι άλλες πολύ σημαντικές διακρίσεις στην ίδια διοργάνωση, καθώς το ντουέτο των Μήτση και Μπόκου βρέθηκε στην 2η θέση, ενώ ακολούθησε στην 4η, αυτό των Κανατάκη και Μηνά. Τέλος, στις Φιγούρες, η Ειρήνη Κανατάκη κατάφερε να σημειώσει μια εξαιρετική επίδοση, αποσπώντας τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου!

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο αφιέρωμα μέσα στις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/03/2019

ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΟΠΕΝ

Η 4η θέση σε κόμπο και ελεύθερο ομαδικό ήταν οι καλύτερες που εξασφάλισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ07/03/2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΕΝ

Με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ξεκίνησε την Πέμπτη στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ καλλιτεχνικής κολύμβησης. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ