Χανιά – Γλυφάδα στο “Κύπελλο Κρήτης Ανδρών Υδατοσφαίρισης”

Μια σημαντική διοργάνωση που θα γίνει με την παρουσία δύο ομάδων εξασφαλίστηκε να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Αρχής γενομένης από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 του μήνα θα διεξαχθεί το “Κύπελλο Κρήτης Ανδρών Υδατοσφαίρισης Χανιά – Γλυφάδα”.

Με τη σφραγίδα και την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, οι δύο ομάδες υδατοσφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν παιχνίδια μεταξύ τους, τα οποία εντάσσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει της έναρξης της σεζόν που θα τις βρει σε διαφορετικούς ομίλους, μιας και η Γλυφάδα συμμετέχει στον 1ο όμιλο και ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στο 2ο.

Για ό,τι αφορά ειδικότερα την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μοναδικά που θα δώσει εν όψει της εκκίνησης της σεζόν και του πρώτου αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο (2/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ23/10/2021

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη φετινή του νίκη γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε να επιβληθεί …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ22/10/2021

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με στόχο την απόσπαση του πρώτου θετικού αποτελέσματος για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ