Χάλκινες και στο ελεύθερο ομαδικό Κουργιαντάκη και Ζουζούνη

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό ομαδικό, η εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε σε μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Champions Cup), εξασφαλίζοντας την 3η θέση και στο ελεύθερο ομαδικό. Και αυτή τη φορά, στο χορευτικό συμμετείχαν οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ολγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη.

Ετσι, τα δύο κορίτσια, αλλά και η Εθνική μας ομάδα, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Αναλυτικά, το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ολγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη. Προπονήτριες της Εθνικής ομάδας οι Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της οικοδέσποινας Ρωσίας και το ασημένιο η Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ08/10/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία απεύθυνε πρόσκληση στην Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, έτσι ώστε να παραστεί στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά όπου θα πραγματοποιηθεί …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητριών καθώς και τα μαθήματα όλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ