Χάλκινες και στο ελεύθερο ομαδικό Κουργιαντάκη και Ζουζούνη

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό ομαδικό, η εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε σε μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Champions Cup), εξασφαλίζοντας την 3η θέση και στο ελεύθερο ομαδικό. Και αυτή τη φορά, στο χορευτικό συμμετείχαν οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ολγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη.

Ετσι, τα δύο κορίτσια, αλλά και η Εθνική μας ομάδα, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Αναλυτικά, το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ολγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη. Προπονήτριες της Εθνικής ομάδας οι Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της οικοδέσποινας Ρωσίας και το ασημένιο η Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην αποστολή για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων συμπεριλήφθηκε η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά το PANTHEON APARTMENTS και την κα Τάνια Πατσουράκη για τη στήριξη στο τμήμα Καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ