Χάλκινες και στο ελεύθερο ομαδικό Κουργιαντάκη και Ζουζούνη

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό ομαδικό, η εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε σε μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Champions Cup), εξασφαλίζοντας την 3η θέση και στο ελεύθερο ομαδικό. Και αυτή τη φορά, στο χορευτικό συμμετείχαν οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ολγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη.

Ετσι, τα δύο κορίτσια, αλλά και η Εθνική μας ομάδα, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους στη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Αναλυτικά, το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ολγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη. Προπονήτριες της Εθνικής ομάδας οι Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της οικοδέσποινας Ρωσίας και το ασημένιο η Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2019

ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την 8η θέση στον τελικό του τεχνικού ομαδικού κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο πλαίσιο του 18ου παγκόσμιου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/07/2019

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Στην Εθνική ομάδα κορασίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης κλήθηκαν δύο κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Πρόκειται για τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ