Αυλαία με χρυσό στο ομαδικό για τα εντυπωσιακά κορίτσια του ΝΟΧ στο “Hellas Open”

Με μια νέα εντυπωσιακή επίδοση ολοκληρώθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Open” που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα σφράγισαν ένα ακόμα χρυσό, αυτή τη φορά στο ελεύθερο ομαδικό, εντυπωσιάζοντας έτσι με την πορεία τους στη διοργάνωση. Ειδικότερα οι Αντωνία Μπόκου, Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Μαρία Τζιφετάκη και Αγγελική Τζατζιμάκη βαθμολογήθηκαν με 73,5000 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!

Ως εκ τούτου ο Ναυτικός Ομιλος ολοκληρώνει την παρουσία του στο “Hellas Open” με την κατάκτηση πέντε μεταλλίων, τρία χρυσά και δύο χάλκινα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να καταλαμβάνει την 2η θέση στη γενική κατάταξη, όντας ο πρώτος ελληνικός σύλλογος, αφού στην 1η θέση αναδείχτηκε η Καλλίπολις από την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΔΕΥ29/05/2023

ΜΑΡΙΑ ΜΗΝΑ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης χαρακτηρίζουν μέχρι τώρα την Μαρία Μηνά. Η 16χρονη πρωταθλήτρια είναι ανάμεσα στα κορίτσια …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ07/05/2023

ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Με επιτυχία πήρε μέρος ο ΝΟ Χανίων στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση καλλιτεχνικής κολύμβησης, το εθνικό πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε το τριήμερο …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ